Notka - my teraz korzystamy z maclarena techno xt. Fajny fajny, ale cena też fajna ;P. Mozna do niego dopiąć taką dostawkę? Ja myślałam, ze to tylko do takich typowych wózków spacerowych, a nie parasolek.
Nef - my też mamy jedo bartatinę na paskach po Antku - gondola+spacerówka. Później kupiliśmy jeszcze X-landera XA, bo spacerówka na paskach nie była juz zbyt 'bezpieczna', a u nas drogi tylko utwardzone - brak asfaltu. Na wycieczki do sklepów i miasta mamy maclarena, który sobie leży w bagażniku.
Z tych trzech wózków najbardziej rozczarował mnie X-lander XA. Spacerówka jest totalnie nieprzemyślana. Dziecko się zsuwa. Pasy tylko na jednej wysokości. Pałąk tak wysoko zamocowany, że dziecko uderzało w niego czołem siedząc prosto ^^.
Teraz będziemy jeździć w bartatinie, a później chyba przeskoczymy na maclarena, bo dojazd do nowego domu prawie cały asfaltowy
Zonqu - o tych wózkach podwójnych to mówiłam z myślą o dzieciaczkach takich 1,5 roku. Taki Ci nie ustoi na podeście, a nie raz jeszcze pośpi w trakcie spaceru. Mój będzie miał 2lata i 4m jak się kolejne urodzi. O podwójnym wózku, wiec w ogóle nie myślę.
Perelka - ja nie robiłam bety ani razu.
Co do płci. Mąż ma dwóch braci. Ja mam dwóch braci i dwie siostry. Moja mama ma brata i siostrę. Mój tata ma siostrę. Teściowa ma 3 siostry, a teściu 3 braci i 1 siostrę. Myślę, że wszystko jest możliwe w tej ciąży...
Osobiście bym wolała chłopaka. dziewczynka chyba gorsza w pielęgnacji. Bałabym się o jakieś infekcje i zapalenia pęcherza..