Nef
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
wczoraj byłam u ginka i mam dodatniego GBSa
szlag by to.... antybiotyk podają w trakcie porodu dożylnie, a potem co 4 godz.... a ja w pierwszej ciąży nawet nie byłam tyle w szpitalu do porodu. Jeszcze jakby podali na IP, to ok, ale już na porodówkę jechałam z pełnym rozwarciem... więc trochę mam stracha... bo drugi poród zwykle szybciej idzie.
tak czy siak, jak maluszek choruje w pierwszych 3 miesiącach życia, to trzeba mówić pediatrze, że GBS był dodatni.
A przypomnijcie mi, które dziewczyny z dodatnim GBSem? Anezram i Iza? Jak to u Was wygląda?
Miałam dzisiaj jechać z M na dzień otwarty w szpitalu -zawsze z pierwszą sobotę miesiąca, wiec to ostatnia okazja... a M utknął w warsztacie, jakieś klocki wymienia czy coś... ale jestem zła, bo ostatnia grupa wchodzi o 12:30 i nie wiem czy nas wpuszczą, bo jeszcze go nie ma, a trzeba też dojechać
wczoraj byłam u ginka i mam dodatniego GBSa
szlag by to.... antybiotyk podają w trakcie porodu dożylnie, a potem co 4 godz.... a ja w pierwszej ciąży nawet nie byłam tyle w szpitalu do porodu. Jeszcze jakby podali na IP, to ok, ale już na porodówkę jechałam z pełnym rozwarciem... więc trochę mam stracha... bo drugi poród zwykle szybciej idzie.tak czy siak, jak maluszek choruje w pierwszych 3 miesiącach życia, to trzeba mówić pediatrze, że GBS był dodatni.
A przypomnijcie mi, które dziewczyny z dodatnim GBSem? Anezram i Iza? Jak to u Was wygląda?
Miałam dzisiaj jechać z M na dzień otwarty w szpitalu -zawsze z pierwszą sobotę miesiąca, wiec to ostatnia okazja... a M utknął w warsztacie, jakieś klocki wymienia czy coś... ale jestem zła, bo ostatnia grupa wchodzi o 12:30 i nie wiem czy nas wpuszczą, bo jeszcze go nie ma, a trzeba też dojechać

jeszcze tylko poprasowac i pyt na dzisiaj
Nef ja mam niestety dodatniego GBS i mam powiedzieć o tym jak sie zgłosze do szpitala:/ w trakcie porodu właśnie dają antybiotyk i tyle :/ a i mi gin jeszcze wypisala antybiotyk i mam go brać pi porodzie
Dałam za niego niecałe 4 zł . Kobitki wam tez tak jakby pękają baloniki w brzuchu? Ja tak mam od wczoraj 
pewnie juz dobija do 4kg i dlatego tak jest
baloników nie czuje..
tym bardziej na twarzy...synkowi daj smecte...lub jagody np dzem..
ah nic oglądne perfekcyjna
, i to też nie cały czas , tylko wtedy jak się tam wierci