reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny jestesmy w polowie czuje ze juz pod koniec kwietnia nic z kwietniówek nie zostanie:-Dwszystkie beda rozpakowane:PPPP

monic-ja tez sie nie mieszcze w rzeczy z poprzedniej ciazy, mi gin powiedział ze jestem dosc spuchnieta i mam duzo wody ...i licze na to:-D
Bishopko- moj M ma straszna ochote na przytulanki a mi sie nie chce lipido zmalało mi do zera:eek:

Nie dawno zadzwonila do mnie kumpela ze jednak zrobimy jutro brwi i maseczke;P ale i tak musze czekac do poniedzialku...dzis skrecil M kolyske wyglada BOSKO!!!! przykrylam ja kocykiem bo u nas strasznie sie kurzy:sorry:

Klade sie zaraz bo jakas nie wyrazna chodze ahhh no zjem pomarancza standardowo dokoncze zmierzch ale nie wiem czy nie zasne w czasie;P

Phelania - ja już się nie mam co oszukiwać, bo w poprzedni weekend wskoczyłam w sukienkę i zażyczyłam sobie brzuchatych zdjęć z córką we mnie wtuloną... i dopiero wtedy przejrzałam na oczy, jak ja teraz wyglądam :szok:
Z Niną miałam taki okres w połowie ciąży że byłam jakaś taka wieeeelka - przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach, a na ok 3 tyg przed porodem urządziliśmy sobie z M sesyjkę w pobliskim lesie (ludzie szukali grzybów a my wystrojeni łaziliśmy ze statywem żeby mieć jakąś brzuszkową pamiątkę :-D) i na tych zdjęciach wyglądałam bardzo fajnie - nieskromnie mówiąc :-D, zaś teraz to co widzę na tych zdjęciach to jakaś masakra :szok:.
Oczywiście wiem że mam do tego prawo, w końcu jestem w ciąży, więc jak mam wyglądać ;-), ale fotogeniczna to ja aktualnie zdecydowanie nie jestem :-D

witam dziewczyny,

jednak byłam na pogrzebie, dałam rade, nie chciałam zostawiać męża samego w takiej chwili.

cycki mnie swędzą i sa bardziej wrażliwe sutki, ale poza tym nic się nie dzieje. czasami brzuch chwile poboli jak na okres.

idę spac dziwczyny bo padnieta jestem po dzisiajszym dniu:tak:

ptaszku- dobrze ze juz po wszystkim i jakos to zniosłaś...
monic- badz dobrej mysli moge Cie pocieszyc ze gin powiedział ciekawostke ze w wiekszosci kobiety bedac w II ciazy strasznie puchna i nie czuja sie najlepiej :) dopiero III ciaza jest ok no i I:tak:

Dziewczyny jesteście kochane!!!
Ale niestety próbowałam wszystkiego nawet wieczorem i nic :sorry: Już nie wspomnę ze jak chce tylko buzował albo siąść koło niego to mnie odpycha i pyta czy nie mam czegos do roboty. Ciagle ma coś do mnie już nie wspominając ze na zakupy po dzieci do szkoły i w domu zaginam sama. Dzisiaj aż sie poplakalam bo mi sił brakło ciagle dzieci sie klocily. Już nie wspominając ze ich kąpiel była dla mnie wyzwaniem Eby sie do nich schylac, chyba naprawdę mam wielki brzuchol ale cóż nie poddaje sie bo nie mogę mam cudowne dzieciaczki i kolejne już niedługo. Wiecie co wolałabym wylądować na porodowce sama i w dzień żeby dzieciakami zajęła sie babcia. Pózniej napisze bo znowu wojna u dzieci masakra jakaś ......:-(

madzikowska- ja to naleze do bardzo złośliwych kobiet i napewno cos bym mu dogadała:happy:mam czasem tak nie wyparzony jezyk ze czasem zaluje swoich słow:-(ale powiem Ci gdyby moj M tak by sie zachowywał nie miałby ze mna wesolo!!!

życie....może ma stres...my go nie znamy tak jak Ty...ale ja jestem choleryk i pewnie bym odszczekała...nie ważąc na konsekwencje...

jesoo jak mnie to maleństwo zmęczyło....zaczyna kombinować jak brat...a droga tylko jedna w dół...lece spać, bo cały dzień łaziłam, i zmęczona jestem. nogi mnie bolą a skurczy jak nie było tak nie ma...i nie wiem jak ja we wtorek wejdę na tą izbę i będę łgać...j a nie umiem :-(

Feli- trzymam kciuki zeby akcja porodowa szybko sie zaczela bez OXY moze dzis w nocy mlody bedzie chciał wyjsc?!!:-)moze do wtorku juz bedzie po wszystkim:)

Idę spac:) życze wam spokojnej nocki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki. ja bardzo licze że coś sie zacznie znowu we wtorek :-) miała bym dwóch łobuzów z 9 dnia miesiąca. Ze starszakiem ostatni dzień miesiączki to był 29 a teraz 28. to może i tak samo sie urodzą ;-) marze o wtorku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry