reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hmm ja wiem kiedy moja Lenka ma czkawkę ;-) to takie regularne puknięcia delikatne w jednym miejscu najczęsciej tak po boku ;-)
A u mnie tez spokojnie bez rewelacji.W poniedziałek wizyta i zobaczymy co doktorek powie

reklama
:) dobry wieczor
bardzo mam ograniczony dostep do neta wiec nie doczytam... ale widze ze trwacie w dwupakach-powodzenia
my juz dwa tygodnie razem - mala zaczela jesc choc dzis ma problemy ze spaniem dla odmiany... Marzy mi sie leniwy dzien a tu jeszcze m chory wiec weekend z chlopcami chory facet i noworodek - zamiast leniwego dnia...

za to marysia cudowna... schrupalabym ta kruszyne :)

Dziewczyny ,ale jestem piekna:-Dczuje sie jak nowo narodzona:P polecam mikrodermabrazje koszt nie duzy bo 60zł (chodzi sie raz na miesiac) skóra jest delikatna i rozswietlona , do tego mam super brwi zrobione nigdy nie mialam henny brwi i rzes bo ogólnie jestem szatynka ale kumplea mnie namowila i wyglada to rewelacyjnie:) jestem zadowolona!!u mnie cichosza jesli chodzi o skurczybyki...

Dziewczyny mam pytanie cos od 2 dni mam słaby apetyt mozliwe to ze szykuje sie poród?nie chce mi sie poprostu jesc...dzis zjadlam tylko talerz zupy pomidorowej....czy któras z was tak miala?????

Bishopko- ja to myslalam ze Hanulka juz na swiecie (watek podswietlony) a tu cisza przed burza trzymam &&& za jutrzejszy dzien!!!

Felidae i Nef dzięki ze martwicie sie ze mną i macie racje. Mały po lyczkach wypił szklankę herbaty a pózniej zjadł pól suchej bułki. Po kąpieli zjadł tez pól bułki z maselkiem i trochę soku z malin i przed chwila zasnął więc chyba będzie ok skoro go nie pogonilo po tych bulach:-)
A mnie mała szaleje w brzuchu tez czuje jakby bekala wodami i rzuca sie we wszystkie strony aż humor mam lepszy.
No a co taki weekend spokojny żadna sie nie rozpakowala? Chyba ze jutro, nie pamietam która z Was ma jutro położna i gina w szpitalu więc jutro może jakiś bobasek sie pojawi? Miłych snów mamuski :-) I jeszcze raz dziękuje za porady przy małym- przydały sie

A Phelania pozazdroscilam ci tej ppozytywnej energii po zabiegach więc jak gin w poniedziałek mi powie ze mam jeszcze czekać to te sie wybiore na jakaś regulacje czy coś tam a co sie będę do południa dzieci w szkole i przedszkolu to można skorzystać o ile mała mi pozwoli a ja chociaż sie zrelaksuje po tych przeżyciach z ostatnich dni...

A nie pochwaliłam się mamusie, że udało się dotrzeć na ten dzień otwarty "mojego" szpitala... ale samej porodówki akurat nie zobaczyłam, bo była jedna rodząca i niestety nie wpuszczali wcale, mimo, że sale pojedyncze. Ja już tam rodziałam w 2010 i już wtedy było super w porównaniu z wrocławiem, ale mieli już kolejny remont i byłam ciekawa... no trudno.
Tak czy siak pogadałam z dwiema fajnymi babeczkami, bardzo dobre wrażenie, jedna wzięła mnie na posłuchanie serduszka.
Podpytałam o GBSa, ale nic nowego się nie dowiedziałam. Antybiotyk na 4 godz. przed porodem... strasznego mam pietra, że nie zadziała na czas... bo urodzę wcześniej...
Co do obłożenia na porodówce i sali poporodowej - nie jest źle. Poprzednio rodziłam latem po wielkiej fali upałów i babki zaczęły się wysypywać na potęgę. Ja leżałam z małą 10 dni i M stawał na rzęsach żeby mnie nie wypisali,a chcieli zostawić samo dziecko - bo taki był tłok.

Zastanawiałam sie czy nie opłacić sobie położnej, tej która mi pierwszy poród odbierała, ale ogólne wrażenie jest na tyle dobre, że stwierdziłam z M, że nie ma sensu... bo wszyscy są mili i serdeczni:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry