reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madzikowska to trzymam kciuki żeby jeszcze dwa dni, ale jak to wirus...? to i tak przez wszystkich przeleci mniej lub bardziej :-( Ty jedz Baktrie na wszelki wypadek.

Phel, nie rzucam się na jedzenie, jem mniej, ale jem,

Anila ah te chłopy. Mojego połamało i nie pozwala mi rodzić bo się nie czuje na siłach :/

Nef zazdroszcze tego zwiedzania :-)

ja sie boje obcego nowego miejsca, wiem tylko jak izba przyjęć wygląda...

reklama
Witam się z rana:-D
Madzikowska trzymam kciuki,aby dzidzia wytrzymała jeszcze dwa dni, wtedy pewnie byłabyś spokojniejsza,ale natura nie wybiera ani dnia ani godziny:sorry2: i polecam wszelkie zabiegi i zakupy upiększające,poprawiają humor...jaw tym tygodniu co prawda za w czasu ale byłam w lilou i zrobiłam sobie nową zawieszkę- płaski krążek z grawerkiem, do tego dołączyłam posiadane już charmsy i wyszła piękna na 5 sznurkach:-p( oj tam musiałam się pochwalić) dzisiaj planuję malowanie pazurków :-D

Phel ja już po śniadanku, ale jem raczej od początku ciąży normalnie i teraz na wylocie nie zauważyłam zmian

Życzę wszystkim pogodnej niedzieli, jak nie za oknem to w serduchu przynajmniej:-D

No jednak mam grzeczne dzieciaki i mała mnie posluchala i poczeka. Miałam skurcze przez 3h co 7min ból jak nie wiem co ale mówię poczekam i powoli słaby aż sie uspokoiło. Ale co ja przeżyłam przypomnialas sobie jak to jest i sie wystraszylam. Póki co jest ok a Oliwcia padnieta po nocy śpi bo zasnelam o 4. Ok ide zrobić sniadanko. Miłego dzionka i piszcie co u Was? Ja sie śmieje ze to był niezły test haha

Hej:-) ja już po sniadanku i oglądam ddtvn:-p madzikowska Heh ja już bym pewnie na ip jechała ,bo panikara jestem:sorry2: Phelania ja tez nie mam wogole apetytu w sumie jem na sile jak już mi jest słabo :shocked2: Kurcze cos mnie muli dzisiaj podbrzusze znowu a rano widziałam jakby cześć czopu odeszła bo był właśnie taki galaretkowaty:dry: oj poczekamy zobaczymy;-)

Hej laski,

Ja dziś bez humoru noc do du..y mlody sie budził co 1h pewnie znow zęby...juz mam dosc jeszcze rano jak wyrzucał pieluche do kosza zto wyrzucil wszystkie smieci na podłoge:wściekła/y:normalnie hardcore od samego rana chyba chce zebym z nerwów urodzila bo znów mnie mecza skurcze:dry:..

Feli- wlasnie jadlam sporo ,teraz jakos apetytu brak:nerd:moze zaraz poczytam cos na ten temat w necie...

Ostatnia edycja:
Hej babeczki,

U nas cisza. Noc tez mialam do kitu bo meczyla mnie zgaga i ogolnie bylam jakas poddenerwowana- do 3 nie moglam usnac.
Rowniez niewiele jem w dalszym ciagu- kilka minut temu zmusilam sie do zjedzenia sniadania a juz 11 :szok:. A obiad zjadlam wczoraj dopiero jak mi sie rece zaczely trzasc.

Madzikowska- Myslalam o Tobie w nocy. Super ze jednak to nie to i spokojnie sie mozesz zajac synkiem. Domyslam sie co czulas bo mialam w poprzedniej ciazy podobnie- tez mnie mocne skurcze meczyly pol nocy, myslalam juz o tym ze pojade na porodowke ale wszystko sie rozeszlo....

Iza- Moze to juz niebawem :tak:

Phel-Oj, wspolczuje :-(. My juz mamy na szczescie z zebami spokoj... i ogolnie dzis dziewczynki grzeczne a niekiedy daja w d..pe :sorry2:. Mam nadzieje ze bedzie lepiej i humor Ci sie poprawi w niedzielne popoludnie :-)

Iza a może ty przed nami urodzisz skoro czop ci wychodzi? Phelania wiem jaka padnieta jesteś bo ja tez pol nocy nie przespałam i ledwo zyje ale pocieszam się ze po obiadku idziemy z dzieciakami na spacer bo to słonko dodalo mi sil no i temperatura super bo 11st. :-) A co do jedzenia to tez jem na sile bo wcale mi się nie chce i podobno tak jest przed samym porodem jakby organizm chciał sam się oczyscic wiec kto wie kiedy nas wezmie, mnie poki co w nocy dala popalić a teraz jej się nie chce i dobrze bo w weekend to nie fajnie, nie ma lekarzy i każdy chodzi jak nawiedzony wiec sobie jeszcze poczekamy :-) Milego dnia

Evcia wlasnie dlatego ze wszystkie bylyscie ze mna to wasze moce pomogly mi :tak: i patrz jak wiedzialas kiedy przeszly bo tak jak pisałam o 3 a ty wtedy dopiero zasypialas... no no mamy czarodziejki hihi. To teraz poproszę termin na srode :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry