reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam się niedzielnie,
ja miałam bardzo spokojną noc, ani razu nie wstałam do ubikacji, ani mleka przez zgagę nie zapijałam :szok: a od rana co jakiś czas mam skurczyki, ale już się nimi nie przejmuję, bo od 3 tygodni je mam ;-) eh, jutro rano ide do szpitala na ktg, zobaczymy co powiedza.
tez tak macie, ze ciagle ktos sie pyta czy urodziliscie juz? myslalam ze mnie to nie bedzie denerowowac, ale przy takiej ilosci telefonow i smsow, denerwuje mnie to :angry:
madzikowska a juz myslalam ze urodzisz ;-)
ciekawe kto następny się wysypie... ;-)

reklama
Kobitki kurcze nie wiem co robić :/ wydaje mi sie ze mi sie wody sacza:baffled: nie wiem czy jechać na ip :/ bo wkladke mam cały czas wilgotna a mocz to raczej nie jest:/ nie chce wyjść na panikare jakaś . Często czuje tak jakby mi sie ciepło tam robiło i tak jakby cos wychodziło :/ wcześniej wychodził tez taki sluz normalny a teraz prawie wogole i to uczucie. Rano obudziły mnie bole jak na o pózniej przeszły i teraz mnie muli tam:confused: sorki ze tak dupę wam zawracam ale ma tak ktoś z was?!

Mój m mówi żeby zadzwonić do gin ale ona z tego co wiem wczoraj miała nocny dyżur i tak lipa do niej dzwonić :baffled: Nic zbiore doope w kroki i podjade bo to jakieś 5 min. Dam znać pózniej jak wrócę . A jak oni sprawdzają czy to wody?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry