reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iza- Przynajmniej wiesz juz co i jak i mozesz spokojnie czekac dalej :-). Ciekawe czy sie cos u Ciebie rozwinie. Mi juz minal ponad tydzien jak mi czesc czopa z krwia odeszlo i od czasu cisza :dry:.

Kruczka- Ja tu przezywam bzdury, typu ze fotelika nie mamy (tzn. akurat maz kupil kilka godzin temu) czy ze w domu nie jest jakos super czysto i boje sie ze maz nie ogarnie jak bede w szpitalu a Ty bidulko to masz o czym myslec :szok:. Tak wiec trzymam kciuki za szybkie zakonczenie przygotowan :tak:

Wiosna- Zdrowka

Felidae- Masz wesoło :-D

Ja to jestem w tak głupkowatym stanie ze szok : Rofl2:
Chodze mega niespokojna i sama nie wiem czego chce. Bo z jednej strony chce juz urodzic i miec porod za soba a z drugiej mam wrazenie ze ciagle cos do zrobienia jeszcze, na tylku mi trudno usiedziec i fajnie by jeszcze z dziewczynkami byc... Wkurzajace to... sama z soba wytrzymac juz nie umiem. Bzika idzie dostac ;-). Nie przypominam sobie bym tak miala w poprzednich ciazach...

reklama
pola-zazdroszcze Ci ze masz poród za soba i Leonka przy sobie;)
Iza- ja tu juz myslalam ze juz po:-Dbylam pewna ze jednak dzis urodzisz ale dobrze ze pojechalas:)chociaz wiesz na czym stoisz:)
madzikowska- oby do jutra:/moze juz masz jakies rozwarcie...
wiosna- do tej pory mam gladziutka skóke;) duzy plus ze mozna Mikro stosowac w ciazy:) uczucie jest takie jakby ktos Ci gumka do scierania po twarzy scierał ale nie jest to nie przyjemny zabieg...człowiek sie troszke zrelaksował za miesiac tez sobie robie:P

A ja wstawilam Alanowe pranie zeby w razie co wszystko bylo poprane jak pojde do szpitala..

Pff normalnie sie wykończe chyba:/ nic sie nie zapowiada na akcje :dry: Tylko boli podbrzusze i niestety dalej mam sluz z ta krwia nieszczęsna :confused: Ja nie wiem jak ona mnie badała normalnie:baffled:

Właśnie dziwne jest to ze kiedyś usłyszałam ze mam rozwarcie a teraz ponoć nie ma:/?! To co znowu sie zamknęła czy co:baffled: chyba ze ja złe zrozumiałam . Jedyne co to szyjka jest miękka . Moze to było wcześniej o szyjke ze sie skrocila ileś tam:/

eee hmm co ja to miałam na pisać....kurka

AAAAA

dziewczyny a gdzie się ściąga szwy ??? bo ja w pierwszej ciąży przeleżałam 10 dni na oddziale z małym i załapałam się na ściąganie jeszcze w szpitalu....

Ale intensywny dzień...
Brat wracał ze świąt...nocowali u nas, a bratanica dziś kończyła 7 lat i nam się zrobił kinder ball na cały dzień. 4 godziny zabawy u nas i 4 u sąsiadki :-) a na koniec imprezy moje dziecię zgubiło pierwszy ząb..jej jaki on już duży :-) chlip chlip aż łzę uroniłam....tak więc Rok pod zębem mi się szykuje ha ha jeden będzie gubił drugi będzie ząbkował :-)
pozdrawiam... :-) i oby teraz do wtorku ;-)

p.s. sory, że się powtórzyłam :/ chyba ze zmęczenia :-)

Ostatnia edycja:
witam :=)
jaka piekna u nas dzis pogoda! wreszcie czuc wiosne...
skorzystalismy z okazji i poszlismy na pierwszy spacer :) marysia pieknie spala a ja oddychalam wiosna z dala od tych moich krzyczacych facetow :D
i pepuszek stracilismy :)
jutro pediatra...

kochane trzymam kciuki za porody w idealnych terminach... choc dzis wydaje mi sie ze ostatecznie kazdy jest dobry. bo wybiera je dziecko... my bysmy zawsze czekaly na lepszy czas...
zdrowka i przyjemnosci brzuchatki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry