reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
fel- ja bylam tydzien po porodzie w tym samym szpitalu co rodzilam na IP tak mi kazali no i szybiutko zdjeli:)

Julianka-przeczytalam twoja opowiesc z porodówki zazdroszcze tak szybkiego porodu!!!!Co ja bym dala zeby tak szybko urodzic;)

Ogólnie od 3 dni pije herbatke z lisci malin:P

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczęta:-) ja w dwupaku. skończyłam wreszcie prasownie i układanie, choć miałam wrażenie że to "niekończąca się opowieść":-D. dziś też dokańczałam kącik maluszka . zostało jeszcze kupić półkę i przykręcić i chyba kupię jeszcze nowy baldachim w ikei, taki zwykły, prosty, choć sama jeszcze nie wiem( kurzy sie to to, ale może choc na chwilkę:-)).

mnie szwy ściągali po tygodniu w szpitalu- załapałam się z racji że długo tam leżałam po porodzie:dry:

Iza- teraz to tylko czekać , pewnie lada chwila się zacznie;-)
pozdrawiam wszystkie rozpakowane i te jeszcze w dwupakach:-D

Iza nie ma co sie denerwować bo napewno w ciagu 2 dni będziesz z maluszkiem. Jak lezalam w szpitalu na nerki to była ze mną na sali dziewczyna która przyjechała z tym co ty i po badaniu tez zaczęła krwawic, była zła ze została w szpitalu bo nie miała skurczy ani nic i nagle na następna noc dostała skurczy tak nagle a w ciagu 2h miała dzidzie ze sobą. Więc nastaw sie na poród. Zobaczymy co będzie u mnie jutro?
Smieje sie ze te które są w kolejnych ciążach rodzą po terminie i zero skurczy czy czopow a pozostałe złapie i już po kłopocie :confused:
Fel czas na ciebie, czekamy ....

Ja to dziewczyny chyba juz nie zyje ta nadzieje ze urodze w tym tygodniu tylko po terminie:(((( zauwazylam ze sporo dziewczyn przy 2-3 dzieci rodzi pozniej....Ahhh ciekawa jak tam nasza Bishopka?dzis chyba miala sie wstawic na badanie?moze juz urodzila Haneczke:PPP

Młody spi a pije herbatke z lisci z malin pychota:-D

Phelania właśnie to jest to co pisałam my musimy dłużej poczekać ja tam nawet sie cieszę bo będzie cieplej i szybciej sie wyjdzie a póki co można jeszcze pospac i przygotować na większa gromadke. Ja aż sie boje jak sobie poradzę z 3 lobuziakow oby mała spała spokojnie i nie budziła sie przy drobnym szmerze. Póki co myśle aby wszystko było ok przy porodzie...

Milych snów :tak:

Phel kciuki za serduszko Alanka

Też jestem ciekawa co tam u Bishopki i Hani

Anila Wy już sobie spacerujecie, ale fajnie

Feliade no dzieci rosną, ja też sie wzruszyłam jak starszakowi ząb wypadł, eh

Kurka wodna pół nocy nie spałam, bo wieczorem M mi oznajmił ze mu wyskoczyły jakieś krostki a ja mam żołte upławy i boję się ze mam jakąś infekcje i dzwonię dzisiaj do gina, mam nadzieję że nawet jeśliby zaczął się poród to maluchowi nic nie grozi, o ile się dobrze orientuje to Bishopka pisała że załapała grzybka, no nic czekam do 9 i dzwonię do gina, zobaczymy co powie

Hej :)

Remont skończony. Tylko biurko poskładać zostało. No i czekamy na regał. Teraz szyję firanki, lambrekiny itp. :-D Jeśli chodzi o poród to póki co cisza.

U nas dzisiaj -5 st ale słonko pięknie świeci więc mam nadzieję, że to już wiosna.

Trzymam kciuki za serduszko Alanka.

Witam się i ja. właśnie wróciłam z badania krwi, coby na środową wizytę wyniki świeże były.
Anila- super z tymi spacerami macie;-)
Lenka- z infekcjami to lepiej sprawdzać

dziewczyny, juz będzie coraz to cieplej, więc może nasze maluszki zechcą wyjść do nas:-). doopka im marznąć nie będzie:-D

reklama
Muro taką samą mam nadzieję, chyba brzuch do słonka wystawie niech młody zobaczy, że już ładnie:-)
nie wiem jaka temp ale przez okno słonko zagląda i aż się chce coś planować. póki co mam plan zrobić spacer na cmentarz, wdepnąć do teściów z kwiatkami bo maja urodziny (tzn dziś teściowa lub teść hi hi i 6 też któreś z nich miało tylko mnie sie zawsze myli kto kiedy) Młody będzie miał rozrywkę, ja poganiam...:-) a M-ka wyrzucam do lekarza bo to jego połamania już nawet śmieszne nie jest :-( jak mnie chwyci to mi w niczym nie pomoże :-( tak go boli....i też ma ful spraw bo musi L4 moje zawieźć ( bobrze, ze to w jednym miejscu) i iść do przedszkola załatwić sprawy. nie wiem czy będzie chodził. ale niech powiedzą jak go mam zapisać do rejonu.

anila :-) jej Ty już możesz z wózeczkiem pojeździć...:-) a ja właśnie patrze na wózek i weny nie mam żeby go poskładać....Yupi pomyliły mi si kolory i gondole szwagry mają w odcieniu blu a spacerówkę mieli w tej strasznej żarówiastej zieleni. jestem szczęśliwa :-) jet lekki i mam nadzieję, że będzie dawał radę

Madzikowska mam wrażenie że mnie jeszcze niektóre wyprzedzą....:/

Phelania mam nadzieję, że badanie będzie ok. tzn wynik :-) kciuki za synka żeby cierpliwie lezął jak będa serduszko oglądać :-)

Bishopka ale jestem ciekawa co u Ciebie postanowili

Ktoś jeszcze był w szpitalu anezram może też już tuli maleństwo i Anka4 bo przecież podłączali ja pod oxy i wygonili ...po

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry