Phelania – fajne spa sobie fundnęłaś. mikrodermbrazja – aż sprawdziłam w necie. Fajna sprawa, kusi mnie. W moim rodzinnym mieście w salonie jest właśnie promocja na niego 50% (z 80 zł). Tylko że chciałabym już po porodzie się wybrać, a ciekawe do kiedy ta promocja będzie… Chociaż może zadzwonię tam i dowiem się do kiedy będzie promocja, i jak coś nawet przed porodem bym się przejechała.
Madzikowska - dzidziuś narobił Ci stracha. Dobrze, że to „fałszywy” alarm, choć Ty to siedzisz na tykającej bombie:-):-)
Margot – Ty zgagę leczysz mlekiem?? Ja to zauważyłam, że mnie męczy właśnie po mleku czy jogurcie. Ale wiem że dzidziuś potrzebuje wapnia więc zmuszam się czasem by coś mlecznego wchłonąć, choć wiem jakie będę miała skutki.
Iza – dobrze , że Cię sprawdzili, to wiesz na czym stoisz. Myślę że wygodniej czekać na poród w domu, niż na sali. Mój gin też mi mówił żeby w miarę jak najdłużej pobyć w domu, bo u nas jak się pojedzie na IP to mają zwyczaj od razu zostawiać w szpitalu. A wystarczyłoby sprawdzić, zbadać.
smile - odezwij się ...
Ja dalej przeziębiona. Za to córeczka w brzuchu jakieś tańce hulańce odstawia.