lenka21*
2+3 = MY
my robimy 9 lub 16 czerwca, własnie siostra ma mi dac znac kiedy ma wolne wiec dzis albo jutro bede musiała jechac do ksiedza
tasia u nie to takie zwykłe menu, nic niezwykłego, bedzie rosół, ziemniaki, kotlety z drobiu, udka , roladki wieprzowe i schab ze sliwka, do tego surówka, młoda kapusta, moze marchewka gotowana, do kawy trzy ciasta i nie wiem jak z kolacja, czy zostana czy pojada juz do domu, mieso zostanie z obiadu , bigos mam,, tylko jeszcze jakas sałatke bym zrobiła, zawsze jeszcze mozna cos ugrilowac, troche sie boje jak to ogarne, mama obiecała pomoc w sprzataniu , jeszcze siostre poprosze, jakos bedzie
tasia u nie to takie zwykłe menu, nic niezwykłego, bedzie rosół, ziemniaki, kotlety z drobiu, udka , roladki wieprzowe i schab ze sliwka, do tego surówka, młoda kapusta, moze marchewka gotowana, do kawy trzy ciasta i nie wiem jak z kolacja, czy zostana czy pojada juz do domu, mieso zostanie z obiadu , bigos mam,, tylko jeszcze jakas sałatke bym zrobiła, zawsze jeszcze mozna cos ugrilowac, troche sie boje jak to ogarne, mama obiecała pomoc w sprzataniu , jeszcze siostre poprosze, jakos bedzie
obie nasze rodziny raczej mało praktykujące. a co do przyjęcia - my planujemy bardzo kameralną imprezę, najchętniej ograniczylibyśmy sie do rodziców chrzestnych ale może jeszcze dziadków zaprosimy i to wszystko... pod koniec sierpnia - będziemy dopiero co po przeprowadzce więc ani myślę robić wielkich pokazówek dla całej rodziny... w naszej parafii naprawdę bardzo fajne podejście...
a oni mi chca dziecko wykonczyc chyba i eksperymentuja z mlekiem na niej bo sami nie wiedza co to za wysypka. boje sie ze przezs te kupy mi sie dziecko znowu odwodni i bedziemy przez ich niewiedze dluzej tutaj lezec a ona bedzie tylko cierpiec!! kurcze doradzcie mi cos bo ja juz normalnie nie mam sily. Boje sie ze jej zoladeczek zniszcza i dopiero sie narobi jak bedziemy po specjalistach jezdic a tego nie chce! mloda juz na tyum bebilonie zwyklym zjadala po 110 ml a nie jak wczesniej 40/50ml. boje sie ze powrocimy do punktu wyjscia z ta waga przez ich eksperymenty

kupiliśmy huggiesy 3, zamiast pampers 3, bo akurat takie były w biedronce, a mały i tak waży lekko ponad 5 kg. I od wczoraj niemal każdy pampek przesikany,
moglabym ja wziasc ale jak Marceli bedzie mial 20 lat to ona prawie 70