dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Hej, moze któraś z Was jest zainteresowana śpiworkiem do spania dla dziewczynki Śliczny śpiworek dla małej księżniczki! (3309569145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na innych aukcjach powoli wystawiam ubranka po Zosi ;-)
na innych aukcjach powoli wystawiam ubranka po Zosi ;-)
Mały się balkonuje, bo niestety leje i naspacer nie mam ochoty, a druga sprawa wczoraj mi się coś stało z tyłu w części krzyżowejkręgosłupa, że kroku nie mogłam postawić, po czym jak usiadłam to mijało iznowu jak zaczęłam chodzić to mnie łapało w najmniej odpowiednim momencie.Starałam się wczoraj w ogóle Małego nie brać na ręce, bo się bałam, że wywrócimysię oboje. Muszę się umówić do ortopedy asap
No to Ty jeszcze nie wiesz co to katar, zanim przyszła do nas Pani doktor, toMałego tak zalewało, że mi się dosłownie dusił. Coś mnie tknęło, żeby zacząćrobić inhalacje solą z garnka i na brzuchu go położyć i jakoś przetrwałam dowizyty. U dorosłego katar to pikuś.
Oglądałam dzisiaj do chrztu nie typowe ale ładne sukieneczki w smyku;-) piękne w groszki
Lenka tez czesto ma taki chark w przelyku i nie wiem czy to od mleczka czy cos innego
kozki wyciągam gruszka. Nic oglądne jeszcze seks w mieście i lulu:/ miłego wieczorku:-)

a na allegro takie najzwyklejsze po 25zł.