Bishopka
mama swoich dzieci
dlatego my nie mamy stałego rytmu, kąpiemy o różnych porach i dzięki temu bez problemów wracamy późnym wieczorem do domuu nas też dziś słonecznie :-)
więc postanowiłam zmienić małemu harmonogram dnia i wziąć go na dwa dłuższe spacery i co?......masakra
mały się zezłościł, płakał, marudził....ehhhhh człowiek chce dobrze a tu...
uspokoił się dopiero w domku po myciu, przy cycku jak już wiedział, że teraz to już tylko do łóżeczka![]()

czekolada, ja nie smarowałam i nie przecierałam, uważałam by tego nie zmoczyć.
U nas wczoraj też burzowo, dziś pochmurnie
Więc chyba będzie spacer po markecie
bo po deszczu nie chce mi się chodzić.Dziewczyny, co karmicie mm- jak grzejecie wodę na mleko ? Bo ja mam zagotowaną wodę źródlaną i trzymam ją w dzbanku, a jak małą jest głodna, to wlewam do butelki i do mikrofali. Ostatnio jednak ktoś mi powiedział, że mikrofala jest szkodliwa, owszem to wiem, ale wydaje mi się że jest szkodliwa kiedy podgrzewa się w niej melko. Wiem, że wtedy kobiece mleko traci przeciwciała, generalnie jakies tam białka zmieniają się na takie bardziej szkodliwe, ale co może sie zmienić w wodzie ?? Mam podgrzewacz, ale wydaje mi się, że "zdrowsze" jest podgrzewanie w mikrofali niż trzymanie przez pół dnia wody w butelce plastikowej cały czas nagrzewanej.
Ostatnia edycja:
dostalismy skierowanie od pediatry ze wzgledow iz Marcel ma wrodzone genetycznie.