zozzolka
Fanka BB :)
ja dzis mega padnieta i zagotowana prze moje dziecie pierwszy raz 
wstała na karmienie o 4 zjadła polezałą w łozeczku i zaczeło sie juz to przerabiałam kiedys oczy zmeczone do spania i płącz krecenie głowa wypluwanie smoczka i tak na zmiane co jej włozyłam smoczek dwa razy podciagła wypluła i go szuka znowu a widac ze spiąca zmieniłam pieluche pod główka bo z ulania było mokre pampersa równiez nie pomogło wizełam do siebie do łozka piec sekund oleczała zaczeła to samo i jeszcze tak mnie zdrapałą po buzi przy tym
jakas masakra darła sie dwie godziny zatkłąm jej usta mlekiem które wczesniej wypluwała po prostu sobie trzymałą w buzi i mamlałą i jakos padła i ja tez o 6
kurcze o co z tym chodzi z kjreceniem głowy i wypluwaniem na zmiane smoczka czego nie moze usnąc ?
sama mam wyzuty sumienia ze sie wkurzyłam ale ledwo zyje do tej pory znowu steka spałą godzine bo o 9 znowu było karmienie i po 11 zasneła juz ide butle szykowac bo to bedzie czas juz

wstała na karmienie o 4 zjadła polezałą w łozeczku i zaczeło sie juz to przerabiałam kiedys oczy zmeczone do spania i płącz krecenie głowa wypluwanie smoczka i tak na zmiane co jej włozyłam smoczek dwa razy podciagła wypluła i go szuka znowu a widac ze spiąca zmieniłam pieluche pod główka bo z ulania było mokre pampersa równiez nie pomogło wizełam do siebie do łozka piec sekund oleczała zaczeła to samo i jeszcze tak mnie zdrapałą po buzi przy tym
jakas masakra darła sie dwie godziny zatkłąm jej usta mlekiem które wczesniej wypluwała po prostu sobie trzymałą w buzi i mamlałą i jakos padła i ja tez o 6 kurcze o co z tym chodzi z kjreceniem głowy i wypluwaniem na zmiane smoczka czego nie moze usnąc ?
sama mam wyzuty sumienia ze sie wkurzyłam ale ledwo zyje do tej pory znowu steka spałą godzine bo o 9 znowu było karmienie i po 11 zasneła juz ide butle szykowac bo to bedzie czas juz
Ostatnia edycja:
udało mi sie 3kg zrzucic narazie masakra a gdzie reszta z 15