Smile_
Antek, Franek i Staś
Tak mi sie przypomnialo. Wczoraj widzialam dziecko w takim wisidlku. Matka wybierala pieniadze z bankomatu, a tato stal z dzieckiem obok niej. Dziecko wisialo z takimi prostymi nozkami.. bez skarpetek i czapki.. w bodziaku. Matka miala plaszcz, a tato bluze... No nie moglam na to patrzec. U nas wczoraj co chwile padalo. Na dworze bylo 15 stopni i silny wiatr. Antek w kurtce. Franek w grubej bluzie zimowej odziedziczonej po bracie. Ja tez cieplo ubrana. Niektorzy ludzie to wyobrazni nie maja..
Co do okresu to na moim grudniu 2010 dziewczyny karmiace piersia dostawaly okres po 7-8m dopiero.
Wspolczuje wam takich obfitych krwawien. Ja po Antku zwijalam sie z bolu przy pierwszej miesiaczce. Teraz w ogole nie bolalo. I duzo tego tez nie bylo.
Co do okresu to na moim grudniu 2010 dziewczyny karmiace piersia dostawaly okres po 7-8m dopiero.
Wspolczuje wam takich obfitych krwawien. Ja po Antku zwijalam sie z bolu przy pierwszej miesiaczce. Teraz w ogole nie bolalo. I duzo tego tez nie bylo.

stęskniłam się już za pracą, taką pracoholiczką byłam
ciekawe jak to będzie po macierzyńskim, trzeba formę załapać bo później to będzie szok i po tygodniu pracy na L-4