Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bogu dzięki że nie mamy w ten weekend chłopców a na następny babcia zaprosiła ich do siebie
jeszcze tylko kilka dni...
Anila Zdrowka dla Twojego M. Zozolka ja używam odplamiacxa Lovi. Jest ok mocze na10 min przed praniem i plamki znikają , na szczescie bo by chodziła cała brudna
u nas Lenka jak nie chce juz jesc a ma obiadek w buzi to patrzy sie na mnie i robi z obiadem prrrr... I wszystko mam albo na wlosach i buzi albo na bluzce
chwyta tez za lyzeczke podczas jedzenia:/ ahh.. Byłam z nią na spacerze i spotkałam koleżankę z 2 letnia córeczka i chciała sie przywitać i powiedziała jej cześć a moja gwiazda w taki ryk ze nawet na raczkach nie chciała sie uspokoić
Ludzie patrzyli sie jakbym jej zrobiła nie wiadomo co... Brr trochu wstyd
a jak wróciliśmy to byłam zdziwiona bo zasnela podczas jedzenia obiadu lyzeczka na bujaku
hehe a teraz spi cała brudna w indyku
no pierwszy raz mi tak zasnela bez niczego
zuważyłam że coraz częściej zdwóch muszę karmić. Najbardziej to się tych nocek boję, oby jak najszybciejnauczył się pić z tej butelki z łyżeczką. Dzisiaj drugi dzień sama woda napopitkę, jeszcze się buntuje
.
.
pozazdrościć
oj te moje dziecko musi być wszędzie gdzie mama