Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
buahahaha, no coś Tyalbo gdzies czytałam, że jak ten kikut pępkowy odpadnie to go trzeba zakopać blisko uniwersytetu jakiegoś to dziecko będzie mądre hahahah![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
buahahaha, no coś Tyalbo gdzies czytałam, że jak ten kikut pępkowy odpadnie to go trzeba zakopać blisko uniwersytetu jakiegoś to dziecko będzie mądre hahahah![]()
dzięki Dotkass
ja słyszałam, ze kobietom w ciąży się nie odmawia... bo coś tam było ale nie wiem dokładnie co w każdym razie bardzo się mnie to podoba![]()

ja to bym się pożygała...blehhhha najlepsze, ze bardzo jakis stary przesąd mówi, że niby nie powinno sie w ciązy myc okolic intymnych (9 miesięcy ;OO:|wtf ) a ostatnio na onecie był taki artykuł o porodówkach i położnych i one tam opowiadały, ze sie spotkały i z takimi kobietami które w to wierzą a jaki smród był
jak to czytałam to płakałam ze śmiechu![]()