Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
buahahaha, no coś Tyalbo gdzies czytałam, że jak ten kikut pępkowy odpadnie to go trzeba zakopać blisko uniwersytetu jakiegoś to dziecko będzie mądre hahahah![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
buahahaha, no coś Tyalbo gdzies czytałam, że jak ten kikut pępkowy odpadnie to go trzeba zakopać blisko uniwersytetu jakiegoś to dziecko będzie mądre hahahah![]()
dzięki Dotkass
ja słyszałam, ze kobietom w ciąży się nie odmawia... bo coś tam było ale nie wiem dokładnie co w każdym razie bardzo się mnie to podoba![]()

ja to bym się pożygała...blehhhha najlepsze, ze bardzo jakis stary przesąd mówi, że niby nie powinno sie w ciązy myc okolic intymnych (9 miesięcy ;OO:|wtf ) a ostatnio na onecie był taki artykuł o porodówkach i położnych i one tam opowiadały, ze sie spotkały i z takimi kobietami które w to wierzą a jaki smród był
jak to czytałam to płakałam ze śmiechu![]()