reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

krolewna, ponoc jak brzunio jak piłka, bardziej okrągły, tak, że od tyłu nie widać, że w ciąży jesteś to chłopiec, a jak bardziej rozlany na biodra to dzieczynka :tak: ja brzunio miałam taki 25 tyg 4 dni (15)-001.jpg (26 tydzień) bardziej piłkowaty, ale i na boki i w biodra mi poszło, od tyłu dało się poznać, że ciężarna jestem

reklama
to ja CI zaraz pokaże jaki miałam brzuch miesiąc przed porodem a jaki w dniu porodu :D
ale od tyłu nie było widać ze mam brzuch
zaraz poszukam fotki

nie moge znaleźć tych zdjęc to jednak nie wysle :p ale powiem ci ze taki brzuch jak ty na tym zdjęciu to ja miałam w dniu porodu ;p

no na pewno ;d hehe ale bywają i większe brzuchy :D:D
bywają, oj bywają, wiem, bo moja koleżanka miała ogromny, tak ogromny, że z kanapy trzeba było ją podnosić bo sama nie dała rady, chyba, że się przekręciła i wstawała do góry tyłkiem :-D komicznie to wyglądało...boszzz...okropna jestem :zawstydzona/y:, ale ona sama się śmieje na to wspomnienie

Dotkass ale Twoja córa miała mieszkanko - full wypas :-)
ja sobie na razie nie moge wyobrazic ze bede miala brzuch... moze jak zacznie cos wychodzic to mi sie wyobraznia bardziej uruchomi :-p

reklama
Witajcie,
Pscolka super Twój Ptasiek
Ladies mniam, zjadłabym takie pyszne bułeczki
White cieszę się, że wszystko ok i że ginka bardzo dobra
Iwonaandry za mną też chodzą placki ziemniaczane i inne pyszności. Jak nie wieczorne i nocne mdłości, to dziś mnie w nocy męczył głód i tak sobie wymyślałam co by tu zjeść, ostatecznie udało mi się zasnąć. Jak się będzie to powtarzało, to nie będę taka silna i zrobię te placki w środku mocy ;)
madzikowska trzymam kciuki, do 11.09 już niedaleko.
Ja popijam wodę oraz herbatki - owocowe i czasem ziołowe. Od kawy mnie odrzuca, nawet inkę przestałam pić. Kupiłam sobie ostatnio w rossmannie roibos zielony - pycha.
Dotarłam do 207 strony i mój Mały już się budzi, idę do niego, miłego dnia :-)

Do góry