reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Dotkass mamy dzieci z tych samym roczników tzn bedziemy miały :)

tylko ze moje jest z pazdziernika 2008:)

A ja tez sie skusze na Twoje czary mary :) ale ja chce dwa....

1) Ja lat: 23 Maz 24

2)JA lat: 27 Maz 28

:) z góry dziekuje :)

reklama
hej laseczki!
jestem po wizycie i dalej nie wiem czy się śmiać czy płakać hehe, kochane, ciąża bliźniacza!!!:szok:
dzieciaczki mają się dobrze, serducha biją mocno, mają po 14,5 i 15 mm:-) zdjęcia wkleiłam na wątku ze zdjęciami.
Muszę się oswoić z tą myślą, bo na razie dla mnie to jakaś abstrakcja, musi być dobrze :)

hej laseczki!
jestem po wizycie i dalej nie wiem czy się śmiać czy płakać hehe, kochane, ciąża bliźniacza!!!:szok:
dzieciaczki mają się dobrze, serducha biją mocno, mają po 14,5 i 15 mm:-) zdjęcia wkleiłam na wątku ze zdjęciami.
Muszę się oswoić z tą myślą, bo na razie dla mnie to jakaś abstrakcja, musi być dobrze :)

No podwójna radość, my sie z moim M tez sie smiali ostatnio i zastanawiali bo moj brzuchol cos szybko duzy sie zrobił jak na 7tc :) że beda blizniaki :)

pozdrawiam was podwójnie :)

hej laseczki!

kolejne bliżniaki :-) gratuluję :)

Dotkass A zgadza się ;-) Dokładniej ze Stokłos. A na Ochocie mieszka babcia więc też tam bywałam jako dziecko :-p A teraz gdzie mieszkacie?

wynieśliśmy się z Wawy, za Wyszków, zachciało nam się życia na wsi, lasy, cisza, spokój, świerze powietrze :-), ale na ochocie nadal mieszka moja Mama na Szczęsliwicach dokładnie, więc bywam tak czasem :tak: czasem, bo częściej Mamcia do nas przyjeżdża, w końcu gdzie odpocząć od Wawy jak nie u nas ;-), a ja jak mam ochotę uciec od ciszy jadę do Wawy :tak:

Dotkass mamy dzieci z tych samym roczników tzn bedziemy miały :)

tylko ze moje jest z pazdziernika 2008:)

A ja tez sie skusze na Twoje czary mary :) ale ja chce dwa....

1) Ja lat: 23 Maz 24

2)JA lat: 27 Maz 28

:) z góry dziekuje :)

no to fajnie z dzieciaczkami :-), chyba nie tylko my :-)

a co do krwistych czarów :-D
1) Ty lat: 23 = 7+7+7=21, 23-21=2
Maz 24= 7+7+7=21, 24-21= 3
no i wychodzi chłopak ;-):-D

2)Ty lat: 27 = 7+7+7= 21, 27-21=6
Maz 28= 7+7+7+7=28, 28-28=0
wychodzi dziewczynka :-)

patrząc na Twój suwaczek taki cukierkowy, i dziewuszke mniemam, że pierwsza była dziewczynka

siedzę czytam, wcinam kisielek i myślę... oglądać sagę zmierzch czy rodzinkę.pl ........:eek:
hmmmm, ja zaczęłam rodzinkę, ale znów powtórki są, teraz siedzę z Ami w pokoju, więc nie będę zmierzchu odglądała od połowy, ale może na Kill Billa dotrzymam, jest zaraz po Zmierzchu :tak:

hej laseczki!

:szok: gratuluję :-)

reklama
Dotkass- nasza czarodziejko mozesz mi tez obliczyc:-):-):-)Ja 28 lat M 28 lat:)
Agus- gratulacje,to juz mamy druga kwietniówke z blizniaczkami sssuper;)

U Was kochanie wychodzi po 0 dla każdego, więc wielka niewiadoma :tak::-) ale miesiącami też macie po 28? a jak było z Alankiem? Ile miałaś podczas zapłodnienia, a ile mąż?

Do góry