Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy aż wróci i jedziemy na zakupy, bo w lodówce o dziwo nie tylko światło, ale mało tego co ja bym osobiście zjadła
mi nic nie wiadomo, ale jest taka możliwość co prawda 50/50, bo jeszcze nie miałam USG,więc dowiem się pewnie w przyszłym tygodniua która spodziewa się jeszcze bliźniaków? przyznać się![]()
, ale napewno będzie wszystko ok, będziecie mieć podówjne szczęście :-) żadna wróżba, raczej zabawa, ale proszę Cię bardzo :-)Dotkass - ja również proszę o wróżbęmąż miał 29 lat a ja - i tu jest problem bo do poczęcia doszło najprawdopodobniej w moje urodziny ( tak wychodziło z usg ) 26/27

dobrej zabawy na weselu i do poniedziałku :-)Kochane ja tylko na chwilę zalogowalam się przez kom. Chcialam napisać że przez weekend będę na weselu także odezwę się w poniedziałek.
Życzę wam spokojnego i miłego weekendu

Pierwszy raz wymiękłam jak mała qpala walnęła...dobrze że był M bo normalnie miałam masakre
, a normalnie to mnie to nie rusza;-) Poza tym ok. Wiele się nie zmienia. Poza zwracaniem tego co zjem mam absolutnie wszystkie możliwe objawy. Po południu chyba zaliczymy rodzinnie mały shopping i kupimy mi spodnie ciążowe bo zaraz nie będę się już mieścić w normalne.

to nie piłeczka- to piła była
Ale jaka śliczna i okrąglutka:-)

śliczny brzuszek