reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

no to fajnie z dzieciaczkami :-), chyba nie tylko my :-)

a co do krwistych czarów :-D
1) Ty lat: 23 = 7+7+7=21, 23-21=2
Maz 24= 7+7+7=21, 24-21= 3
no i wychodzi chłopak ;-):-D

2)Ty lat: 27 = 7+7+7= 21, 27-21=6
Maz 28= 7+7+7+7=28, 28-28=0
wychodzi dziewczynka :-)

patrząc na Twój suwaczek taki cukierkowy, i dziewuszke mniemam, że pierwsza była dziewczynka

hmmmm, ja zaczęłam rodzinkę, ale znów powtórki są, teraz siedzę z Ami w pokoju, więc nie będę zmierzchu odglądała od połowy, ale może na Kill Billa dotrzymam, jest zaraz po Zmierzchu :tak:

dzieki Dotkass

No fakt Pierwsza to dziewczynka sie urodziła :) ma 4 latka w pazdzierniku :)
to moze bedzie na odwrot wtedy miał byc chłopiec wyszła dziewczynka to teraz ma byc dziewczynka wyjdzie chłopiec :D heheh

Ja oglądam rodzinke.pl :) dla mnie nawet powtórki sa nowe hahaha...

..."więcej miłości każdego dnia...lalalal.." fajna piosenka z tego serialu jest :)

reklama
O rany,od rana próbuje Was nadrobić,i w końcu mi się udało:-)
I ja się pochwalę brzuszkiem,zdjęcie jest robione w dzień kiedy pojechałam rodzić,bo akurat miałam sesje ciążową:-) IMG_2154.jpgIMG_2120.jpg
Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze rzyganko:no:,ale to chyba z tego że zlałam kibelek domestosem i poczułam zapach błeeeee
Przed chwilkę zjadłam Nudle ser w ziołach,wiem,wiem bardzo zdrowo,ale tak bardzo mi się chciało że nie mogłam się powstrzymać.
Mam nadzieję że jutro uda mi się być z Wami bardziej na bieżąco,bo dzisiaj moja Nelka miała jakieś kłopoty z brzuszkiem,i była marudna.
Idę się w końcu położyć,spokojnej nocki i miłych snów:-)

mamakruszynki, gdzie Ty miałaś brzuszek??? ;-):-)

ja też dobrej nocki Wam życzę i idę chyba zjeść bułę z żółtym serkiem i ogóreczkiem :tak:

Agus Gratulacje !! A to było Twoje pierwsze USG??:tak:

Dzięki, drugie USG, na pierwszym był jeden pęcherzyk ciążowy..dlatego się dziś zdziwiłam..gin powiedział że się podzielił. ale ja myślałam że bliźniaki dwujajowe mogą byc tylko z dwóch osobnych pęcherzyków..no chyba że go coś źle zrozumiałam. Owulacje miałam stwierdzoną z jednego..:) ech szaleństwo:)

reklama
Dotkas, madzikowo, mamakruszynki wspaniałe brzuszki ciążowe.
Dotkass zgodnie z tą teorią wychodzi u nas dziewczynka, tak jak mąż przepowiada ;-)
Agus gratulacje :-)
Odnośnie karmienia, to nasz Mały przez to że w 36 tyg.się urodził był mały i miał problemy z ssaniem. Ile myśmy prześli z karmieniem :szok: sonda-palec, same strzykawki, kapturki, butelki. W końcu jak skończył miesiąc czyli jego 9, zaczął ssać normalnie, chyba jakiś cud, bo po butelkach, to już myślałam że już z piersi nie będzie chciał. Gdyby nie mąż nie dałabym rady, ja ciągle laktator, on karmił małego.
Nie podoba mi się takie nachalne nastawienie na karmienie naturalne, a jak potrzeba pomoc, to panie rozkładają ręce. Kapturki złe, butelki złe. Człowiek się miota a tylko głupie docinki :no:

Zyczę dobrej nocy :-)

Do góry