reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wy tu tak o tostach a mi na samą myśl gula w gardle staje, brzucho po południu taaaki wypięty

Pola szachrajka je też sie budzę o 6 ale muszę , za to spać wieczorem idę najpóźniej o 21

reklama
Jakie tu tłumy od rana :-)

pscółka dziwna sprawa z tym pęcherzem. Wypij dziś tyle wody przegotowanej ile się da, z cytryną. Tak 3 litry najlepiej. Mi zawsze pomaga i czasem się nie rozwija bardziej. Niestety pęcherz to moja "standardowa" choroba.

Dzięki dziewczyny za wsparcie, dziś mam już lepsze nastawienie. Zgadnijcie co było na śniadanie.... :-D TOSTY z serem i ogórkiem kiszonym. Pozdrawiam.

ypra wstawiasz zdjęcia i smaka robisz:-)mniam
pchła szachrajka , lenka21 ja to bym pospała,ale moje dziecko budzi się o 6:15,i ani minuty później,a jak się nie obudzi(co się rzadko zdarza),to ja się zrywam,i zaglądam do łóżeczka.
Dzisiaj myślałam że dostanę w nocy zawału,obudził mnie skurcz w łydce,zaglądam do łóżeczka,a mała śpi na brzuszku i buźkę ma obróconą w poduszkę,byłam przerażona,nie mogłam usnąć:no:
Ja na kolację nic wczoraj nie zjadłam,bo mnie tak zmuliło,że myślałam że wyląduje w kibelku.Mąż się chyba wczoraj obraził na mnie,bo miał ochotę na amory,więc mówię do Niego poczekaj chwilkę bo zaraz chyba rzygną,no i się obrócił na bok i poszedł spać:no: Żal mi się Go zrobiło,ale na prawdę było mi nie dobrze:sorry2:
Idę z moją plującą córką na spacer:-)

Tosty z pasztetem też są dobre, jak ser się skończy.

Muszę w końcu się ruszyć. W lodówce pustka i okno mam dziś w planie umyć (bo myję po jednym pokoju dziennie;-))

cześć brzuchatki:)

widze, że tosty nadal rządzą:-D

ja dzisiaj wprowadziłam małą odmianę.... zamiast tostów z pieczarkami...tosty ze szczypiorkiem!:-D

mamakruszynki koniecznie zrezygnujcie z poduszki, jak malutka lubi spać na brzuszku
na samym materacu się nie udusi, bo za sztywny, zresztą dla takich maluszków to zdrowiej dla kregosłupa

reklama
jak tu tostowo :-)
ja z kolei nadal mam faze na kanapki z maslem i pomidorem, a do tego surowki :-D
jak zobacze na polce w sklepie jakas Grzeskowiakowa czy inna surowke to nie ma sily zebym sie nie skusila :-p

poza tym zauwazylam, ze rano czuje sie swietnie, mam apetyt itp. a im blizej wieczora tym na brzuszku coraz gorzej... tak, ze w zasadzie po 18 nie jestem w stanie niczego wziac do ust. dziwne to w moim przypadku bo ja raczej zawsze bylam z tych, ktorzy to rano w zasadzie bez jedzenia moga przezyc, a im pozniej tym sie apetyt wlacza:-p

na szczescie z zaparciami nie mam kompletnie zadnych problemow. uff :)

8 pazdziernika ide na usg genetyczne. to bedzie 12t3d. mam nadzieje, ze maluszek bedzie mial juz wlasciwe wymiary do badania :-) jeszcze sie musze umowic na pazdziernik na coroczne czyszczenie zebow. mam nadzieje, ze nie uzywaja do tego jakis srodkow ktore w ciazy nie bardzo moga byc uzywane :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry