reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez mam suknie slubną :P ale nie sprzedaje juz :P za stara jest i niemodny juz pewnie model :P hehe
zostawie ją moze mała bedzie grała kiedys jakiegos aniołka albo na bal przebierańców się przerobi na kostium jakis :D

Agus: gdzie bedziesz rodzic?? moze sie na porodówce spotkamy :D haha;)))

ja przewiduje ze nie dotrwam do terminu i moje dziecie urodzi sie w marcu :P w sume to wystarczy 3 dni przed terminem i jest marzec haha :P

a ubran mam duzo :D i po starszym kuzynie tez bedą w razie jakby był chłopak :P
tylko po małej dla dziewczynki troche sie nie nada.. bo ona sie na jesien urodziła to mam same ciepłe a tu bedzie wiosna i cieplutko ;/.

reklama
królewna, ja też coś czuję że będzie marzec. Myślałam o Ujastku, tam podobno łatwiej ze znieczuleniem jakby co..choc na dzień dzisiejszy sama nie wiem czego chcę hehe...bardziej prawdopodobne że będę mieć cesarkę..

o a suknię też mam..ale nie mam serca się jej pozbywac :)

a ja tez sie zastanawialam nad tym ujastkiem, ale jednak bede rodzic tam gdzie mam lekarza

oczywiście do szpitala wybieram się z kartą praw rodzącej kobiety i z wydrukowaną ze strony szpitala jego misją oraz fragmentem tekstu o znieczuleniu
nie mam zamiaru dać sie zbyć jakimiś tekstami a szpital musi mi dac znieczulenie, no chyba ze trafie do szpitala juz na mecie porodu albo bedzie cos nie tak to nie bede sie kłócic :P

a ja tez sie zastanawialam nad tym ujastkiem, ale jednak bede rodzic tam gdzie mam lekarza

oczywiście do szpitala wybieram się z kartą praw rodzącej kobiety i z wydrukowaną ze strony szpitala jego misją oraz fragmentem tekstu o znieczuleniu
nie mam zamiaru dać sie zbyć jakimiś tekstami a szpital musi mi dac znieczulenie, no chyba ze trafie do szpitala juz na mecie porodu albo bedzie cos nie tak to nie bede sie kłócic :P

czyli gdzie będziesz rodzic? :) , dobry pomysł z tymi papierami!

oj suknie to i ja mam do sprzedania :shocked2: raz juz ja nawet wstawilam do komisu, ale wlascicielka zniknel a z calym kramem.... zglosilam na policji kradziez, suknia sie znalazla, po sadach chodzilam ;-)
a teraz wisi na strychu.... pol strychu mam do sprzedania :tak:
tylko zapalu brak

Agus_86, owoce wcinam, dzis taka pyszna brzoskwinie jadlam i winogrona :)
orzechy mam w szufladzie biurka
dzis zgrzeszylam z cola zero :cool2:
na kolacje spagetti z maselkiem i serem zoltym bedzie

ale to fajny czas dziewczyny, my i nasze fasolinki w brzuszkach :-D czad! lubie czas ciazy

zniknęłam na "chwilę", bo mnie zmogło, spałam i najchętniej spała bym cały czas dziś, a tu już 4 strony do nadrobienia...ech...powiem Wam, że mi jest strasznie niedobrze, mam kwaskowaty posmak w ustach nie zależnie od tego co zjem, muszę zagryzać czymś słodkim, a posmak i tak nie znika, no chyba, że bym jadła non stop coś słodkiego właśnie :zawstydzona/y:

Notka, ja też nie mogę się obżerać białym pieczywem, bo jak Ty nie mogę za dużo przytyć, bo i tak dobrze wyglądam, ale co ja poradzę jak tylko bułki mi wchodzą, a nie przepraszam wczoraj zjadłam razowy ze słonecznikiem, nie pytajcie jak waliłam bąki :-D

mamakruszynki, Amelcia też miała od kompletu taką cienką podusię, a i tak do roku spała tylko na materacyku, bezpieczniej i wygodniej i ponoć lepszy wpływ na kręgosłup :tak:

Agus, w TESCO są fajne ciuszki- fakt, kilka nawet Amelci kupiłam kiedyś, ale szczerze nie jestem do nich przekonana, jak uwielbiam ciuszki C&A, bo nawet po praniu bawełna nie zmienia miejsca swoich szwów, a kolor się nie spiera, to w tych TESCOWYCH niestety bawełna średniej jakości, apmiętajmy, że CHEROKEE ciuszki u nas w Polsce to nie zawsze ten sam gatunek co za granicą. :tak: Jeżeli chodzi o kremy na rozstępy itp., to w pierwszej ciąży używałam Perfecta Mama i sobie chwaliłam, siostra mi kiedyś kupiła (pracowała w Mothercare) taki krem ichniejszy i szczerze różnica żadna a różnica w cenie kolosalna :tak:

noo, ja tez bym chciała już coś kupić..mąż mówi żeby zaoszczędzić i w okolicy stycznia zacząć zakupy. Jeszcze planujemy mały remont, ech musi na wszystko starczyć..

reklama
Agus: kupuj tylko na promocjach :) nie potrzebujesz nic na juz, wiec spokojnie mozesz poczekac na promocje a wtedy taniej wam wyjdzie

my ogólnie to lubimy kupowac małej ubrania w mothercare i w h&m często tez kupujemy, ale w mothercare tylko na promocjach, jak była mała to kupowałam tam pajace do spania ale nigdy nie zapłaciłabym za 3 - 90 zł ;OO;/ a na promocji kosztowały 40 ;||
zanim małą urodziłam to tez kupowałam jej na wyprzedazach, akurat znałam juz płeć a w sklepach były wyprzedarze takich polarowych kombinezonów, kupiłam jej sliczny różowy i miałam go na całą zime był przecieplutki a kosztował mnie 25 zł w smyku a przed promocją to chyba ze 100 kosztował ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry