Felidae, to udało Ci się kupić tanio, ja Amelci kupowałam 3 lata temu i za nówkę zapłaciłam coś koło 200 zł, w zeszłym roku nowy, bo z poprzedniego wyrosła i znów koło 200 zł, ale fakt faktem, że leży i mam nadzieję, że jeszcze się przyda (jak będzie dziewczynka, jak nie to oddam siostrze ciotecznej, Jej Mała akurat będzie rozmiarowo na ten kombinezon), w zeszłorocznym Ami jeszcze przechodzi tą zimę :-)
Pchła, gratuluję udanej wizytki, ja dla Amelci zaczęłam kupować dopiero koło stycznia- lutego (termin miałam na maj), teraz czekam podobnie jak
mamakruszynki, jeśli będzie dziewczynka nie wiele będę musiała dokupić, ale jak chłopiec to już będę miała jazdę, ze sprzedażą ciuszków po Ami i kupnem nowych dla chłopca
Nie wiem jak to zrobłam, że mam taką dużą czcionkę

Kupiłam te body w tesco w zeszłym tygodniu,i po praniu jak na razie super,nic się nie dzieje.
Oddaję mojemu M komputer,i pójdę się wykąpać.
ja nie mówię, że są kiepskie, bo nie są, ale po kilkunastu, kilkudziesięciu praniach gatunkowo wydawały mi się gorsze, chyba, że teraz są lepsze gatunkowo, dawno nie kupowałam ciuszków w TESCO, tymbardziej, że moja Ami obkupiona prze wszytskich na kilka lat do przodu (dobrze, że mam gdzie to trzymać

)