Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie
ja dziś pożegnałam siostrę, troszkę u mnie pomieszkała, potem pojechałam do Tesco (bo najbliżej) po jakiś krem przeciw rozstępom..dużego wyboru nie było..polecano mi z Eveline ale niestety nie było, wzięłam z Kolastyny. Wy czegoś już używacie? Przejrzałam ubranka niemowlęce i powiem wam że są śliczne i dosyć tanie. np. 5 body za 37 zł, a ładniejsze niż w Mothercare. Szkoda że nie znam płci..
Będę czekać na promocje jeszcze.
Aha tak się śmiałam jak czytałam o tych tostach że też mi się zachciało i zjadłam hehedziś zrobiłam zupę krem z brokułów
Miss, ale pech z tą pralką:/...współczuję. Chyba też bym wybrała jednak wakacje niż pralkę![]()
ankzoc, dobrze wiedzieć
jak u mnie będą chłopaki to pewnie będę dostawać od rodzinki męża, tam mają jeden 8 m i drugi 2-latka. Ale mam jakieś dziwne przeczucie że będą dziewczyny ;p ...czy na badaniu przezierności karku można się dowiedzic jaka będzie pleć? czy na pewno za wcześnie? Jest szansa?

ja mam caly orgom ciuszkow po moich synkach, chetnie bym to sprzedala, ale jakos nie mam checi i smykalki do wystawiania w necie