reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

kolekcję z c&a możecie sobie zlukać na ich stronce online, ja właśnie tam dziś zerknęłam, bo przysłali mi na maila że jest nowa oferta dla przyszłych mamuś, ale ceny takie że spojrzałam i wyłączyłam :szok: i powiem szczerze, że nie podobają mi się te ich ciuchy, na allegro można fajne ciuszki za o wiele mniej kasy połapać

dot heheh najgorsze jest taki czekanie na wizytę, ja zawsze jestem z pół godziny prędzej conajmniej bo już wysiedzieć w domu nie umiem :-D powodzenia, piękny widok Cię dziś czeka :tak:

white no i super że wsio ok. swoją drogą masz rewelacyjną ginkę, skąd jesteś jeśli mogę spytać?

reklama
Dotkass, bylam pewna ze ja znajdziesz, to byla tylko kwestia czasu.... no i nerwow :-( ciesze sie!!
czekam z niecierpliwoscia na info po usg dzis , na ktora masz??

mialam dzis sen....z cyklu tych Waszych ;-)
snilo mi sie ze siedze w wannie :cool2: piekna klarowna woda i nagle widze krew.... czysta zywa krew.... a ja w ciazy ...heh.... :crazy:
hormony to potega absolutna, skoro powoduja ze JA nie noge patrzec w kierunku czekolady :szok: .... i na sny tez maja wplyw, niezle!

to ja wam powiem tez miała niezły sen... śniło mi się męża nakryłam jak mnie zdradza oczywiście z nerwów pocięłam mu wszystkie ciuchy, karty płatnicze a byliśmy w jakimś ośrodku w górach i oczywiście po tym wszystkim też zaczęłam krwawić, ogólnie wielka panika, lekarze się kręcą jeden mówi, ze dziecko nie żyje , drugi że będą ratować no mówię wam jazda na maxa... ale najlepsze było to, że jak wstałam rano to byłam zła na męża :-D:-D:-D

cytrusik- ja tez własnie widziałam te ceny w c&a masakra, ale jak będą wyprzedaże to można coś upolować

ankzoc, niezly sen..... i ta zlosc na meza po przebudzeniu chi chi :laugh2:

ja dostalam ok znajomej bony rabatowe po 25zl do C&A wlasnie, tyle ze mi to w ogole nie po drodze....musialabym specjalnie do centrum miasta jechac, obok siebie nie mam C&A, zreszta H&M z ciuszkami ciazowymi i dzieciecymi tez nie.... w GM nie ma takiego dzialu

ale mi dzis niedobrze......eeeeee....... i glowa mnie boli!!! naszczescie po plukaniu gardla ziolami wczoraj + cieple mleko z miodem i bol gardla ustal

mam taki cichy plany by dzis zakomunikowac mojej Mamie ze bedzie miala koleje wnucze :-D ...
dzis mam usg, wiec jesli wszystko jest OK to bede miala sie czym pochwalic... a wieczorem maz ze starszym synkiem beda robic domowa pizze, poprosze Mame by zostala na kolacje :cool2:

white no i super że wsio ok. swoją drogą masz rewelacyjną ginkę, skąd jesteś jeśli mogę spytać?

z Krk jestem ;) z margot87 mamy ta sama ginke :-)

to ja wam powiem tez miała niezły sen... śniło mi się męża nakryłam jak mnie zdradza oczywiście z nerwów pocięłam mu wszystkie ciuchy, karty płatnicze a byliśmy w jakimś ośrodku w górach i oczywiście po tym wszystkim też zaczęłam krwawić, ogólnie wielka panika, lekarze się kręcą jeden mówi, ze dziecko nie żyje , drugi że będą ratować no mówię wam jazda na maxa... ale najlepsze było to, że jak wstałam rano to byłam zła na męża :-D:-D:-D

o masakra jaki sen :-D
ale ja tez jak mi sie sni, ze moj maz cos wyczynia to budze sie okrutnie zla na niego i jakis czas musi mi minac zanim dojde do siebie :-)

a mi sie dzis w nocy chyba jakies przyjemne rzeczy snily... ale nie pamietam co :-p

Notka, w Blue City jest C&A dla dzieci i chyba ciążowy też, ale z tym akurat pewna nie jestem, ale wydaje mi się że jest :tak: , trzymam kochana kciuki za dzisiejsze USG i za powiadomienie Mamy, że znów Babcią zostanie ;-):-)

a ja się zbieram powoli, buziaki do wieczora

maz sie wlasnie upomnial ze on tez chce isc ze mna na usg.... i ze jezeli tylko mu "pozwole" to on bardzo chce :happy:
hmmm.... nie nastawialam sie wcale ze go zabiore na TĘ wizyte, myslalm ze od nastepnego usg w 12 tyg bedziemy juz razem chodzic
ale skoro tata chce to mu nie odmowie :-) nawet to mile ze sie tak upomina

mam nadzieje ze wszystko jest ok i serduszko bije..... jak chodzilam po wyniki egzaminow na studiach tez wolalam sprawdzac sama by w razie niepowodzenia oswoic sie z ta mysla zanim swiatu przekaze.....
ech jakies glupie mysli mi przychodza do glowy, wszystko na pewno jest dobrze, musi! :tak:

reklama
Hej dziewczyny!

Piszecie o wadze, ja na razie stoję w miejscu, choć chodze już w spodniach ciążowych, bo wieczorem mam taki balon, że hej:cool2:
ale w poprzedniej ciąży przytyłam 20kg, teraz musze się pilnować, bo wtedy byłam bardzo szczupła, ale niestety nie zrzuciłam wszystkiego. Tak szczerze, to boję się, że znowu przytyję 20 kg i znowu połowa mi zostanie:szok:

Podobnie przechodzicie ciaze jak wasze mamy?

Kiedyś czytałam, że przechodzi się podobnie jak matka, ale u mnie sie to kompletnie nie sprawdziło. Ja i moja mama to kompletnie inne bieguny. I ostetecznie okaząło sie to dla mnie pozytywne.

Mama bardzo mało przytyła w ciąży, brzucha nawet przed porodem prawie nie było widać, mdłości przez całą ciążę, miała kiepskie wyniki krwi i często lądowała w szpitalu, a ja byłam bardzo ruchliwa... no i to, o czym powiedziała mi dopiero po moim własnym porodzie - miała poród mega ciężki, po którym dochodziła do siebie 3 m-ce:-(

a ja przytyłam 20 kg, brzuch miałam pekaty - taką piłeczkę, zero mdłości, dobrze znosiłam ciąże, dobre wyniki, dziecko w brzuchu spokojne no i poród bajka - szybki, lekki i bezproblemowy:tak:

słuchajcie dziewczyny mam pewną propozycję, może się na nią zgodzicie :-)
warto byłoby żeby 1 lub 2 dziewczyny zostały moderatorami tego naszego kwietniowego wątku...

Ja też proponuje Dotkass:tak:

to ja wam powiem tez miała niezły sen...(...) ale najlepsze było to, że jak wstałam rano to byłam zła na męża :-D:-D:-D

:-D:-D:-D
ja może nie tak hardcorowe sny miewam, ale też wstawałam już zła na mojego Mka:cool2:

Do góry