Boszzz jaka znów produkcja

:-)
Ja napisałam juz na lekarskim wątku co i jak u mnie,...
Pchła- oczywiście, że mam stracha- ja widziałam na USG maluch dziś przed południem, a teraz leże bo mnie coś brzuch boli i już się kapeczkę martwię, żeby coś się dziać nie zaczęło
Dorotka- a może zostałabyś naszym jak to się nazywa..chyba właśnie administratorem? Przydałby się ktos z uprawnieniami do trzymania porządku, zakładania wątków, kasowania pomyłek...? Hmm?? Oczywiście zrobimy głosowanie, ale mój głos juz masz jakby co

Za wizytę masz ode mnie oczywiście kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać!
mama kruszynki- mam nadzieję że kruszynka zniosła dzielnie dzisiejsze wizyty?
Cytrusik- nie wspominaj mi o wadze ja jak dziś weszłam to się załamałam po całości +4,5kg to już nawet masakra nie jest,:-( Nie wiem co ja jem bo w cale nie jem tak dużo a mój organizm zwariował. W poprzedniej ciązy przytyłam tylko 10kg a w tej będzie jakiś koszmar

Ewa30-ale my znamy Ciebie

mnie na kwiecień też się dzwig przyda jak tak dalej pójdzie. Też się łudze, że z mdłościami apetyt minie bo tragedia.
Co do
zdjęć to jestem za zamkniętym wątkiem- na kwietniówkach 2010 mamy taki i go uwielbiamy:-) każda wrzuca fotki swoje i maluchów i nie boi się że będą oglądac je osoby trzecie. Tylko mamy tam reżim ostry- do zamkniętego wątku dopuszczana jest osoba tylko gdy regularnie się udziela i pisze, a nie takie Ufo co się pojawia i znika raz na miesiąc czy coś. Każda dba o swoją prywatność
Nef i Ladies -zdrowia dla smyków i uważajcie na siebie.
Margot- mnie sie po wędzonej rybie w ciązy tak odbija godzinami że dylemat się sam rozwiązuje. W sumie nie wiem czy można..jak dobrze uwędzona to chya nie zaszkodzi, ale nie wiem/
.....no i się dokopałam do tego że... Dotkas na moderatora!!!

White Orchid-ogromnie cieszę się, że wszystko ok na wizycie i szkrabik rośnie zdrowo- oby tak dalej. Ja tez nadal z duphastonem zostałam przynajmniej do kolejnej wizyty 3.10
Ciąg dalszy nastąpi później bo nadrabiania za dużo:-)