ankzoc, gratuluję udanej wizyty, ja jeszcze ponad tydzień
pscółka, lekarz może odmówić prowadzenia ciąży, ale to baaaardzo żadko, jeżeli ma już tyle pacjentek, że nie daje już rady, chociaż nie wiem czy to nie jest tylko takie gadanie, ale jak chodziłam w pierwszej ciąży do Enel- Medu i zapytałam czy poprowadzi moją ciążę, odpowiedział, że już wyjątkowo, bo zostało mu właśnie jedno ostatnie miejsce, później się dowiedziałam, że koleżanka chciała do niego przejść i już jej nie przyjął z braku wolnego miejsca- czasu...
madzikowska, uwagi nie oglądałam (i całe szczęście, bo pewnie też ryczałabym jak głupia), jeżeli chodzi o sex to współczuję, ale też nalegam, żebyście się nie poddawali, bo przecież sex (powszechnie rozumiany pod tym pojęciem) to nie wszystko, można sobie sprawić przyjemność poznając w inny sposób swoje strefy erogenne, co bywa bardzo fascynujące i kto wie, może okazać się jeszcze bardziej pobudzające od zwykłej penetracji

;-):-)
zdrówka, dla chorowitków, ja Amelci nie puszczam jutro do przedszkola, bo coś nie wyraźnie mi dziś wyglądała po powrocie, a w środę jedziemy do mojej Mamy...no właśnie (nie będę miała dostępu do netu, chyba, że przez tel, a wiecie to nie to samo) a w sobotę mamy wesele mojej siostry ciotecznej

więc nie chciałabym, żeby Ami mi się rozłożyła akurat na wyjazd do Wawy