reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

A my mamy z T. urlop dopiero od 15 pazdziernika 2 tyg. W pierwszym zamierzamy dokończyć przeprowadzkę do domu (w końcu, bo dotąd cały czas na wynajmie... ;/) a potem chcemy wybrać jakieś fajne last minute do Turcji :)) nie mogę się doczekać. Marzyłam o Egipcie, ale nie zaryzkuję w ciąży klątwy Faraona ;P

reklama
Królewna ja osobiście nie byłam ale moja rodzina co roku na wakacje na cały miesiąc wyjeżdża nad morze do Rowów, coraz więcej znajomych z nimi jeździ, bo podobno każdemu się bardzo podoba. Tam jest ośrodek z domkami, wynajmujesz cały domek, ale płacisz od osoby, podobno teren ogrodzony, zabawki dla dzieci, posiłki można wykupić. No i raczej nie jest to zatłoczona miejscowość.

Oj i mi się marzy wyjazd, ale nie ma szans w tym roku już, ciąża, ślub i wesele...

Ja już po wizycie ale opiszę Wam w odpowiednim temacie.

pisałam wam wcześniej, że Maja chora... wczoraj mi wymiotowałam już 2 tydzień chodzi z gilem teraz zrobił jej się zielonkawy a do tego płakała, że boli ją gardełko no i cały czas gorączka prawie 39 st. do tego dziś rano mówiła, że coś ją boli po wewnętrzej stronie policzka...więc poprosiłam babcię, żeby poszła z nią do lekarza... i niestety dostała antybiotyk na ten paskudny katar... do tego ma zaczerwienione gardełko i bakteryjne zapalenie jamy ustnej :-:)-:)-( ech musiałam wam się wyżalić tak mi jej szkoda, oczywiście mama od razu powiedziała, że jestem w ciąży na co Pani dr powiedziała, że muszę bardzo uważać bo te bakteryjne zapalenie się łatwo rozprzestrzenia i ciężko leczy a tymbardziej kobiety w ciąży...nigdy nie miała Maja takich rzeczy... normalnie z przedszkola można przynieść wszystko :-:)-:)-(

Ale fajnie, wakacyjnie na wątku:-) Właśnie męża do pracy wyprawiłam i musiałabym ogarnąć mieszkanko.

A co do seksu to mi ochota wróciła, ale nie wieczorami bo wtedy już jestem dętka, ale tak rano (a raczej przed południem) mmmm.... fajnie dziś było

Tasiaooo1, nie pracujecie oboje z mezem? sex przed poludniem :-)
marzenie... rano tez w gre nie wchodzi, u nas tylko wieczorem, jak dzieciaki juz chrapia ;-)

ankzoc, biedna Majeczka :-( zdrowka duzo zycze!
my do dzisiaj jeszcze sie z brzuszkiem mojego Skarba meczymy, tzn on sie meczy, na szczescie widac ze juz koncowka

ide na zupe koperkowa :happy2:

wy to jesteście rewelacyjne z tym sexem :-D:-D:-D
ja za to czuję się na maxa wypluta przez te wymioty i nudności... i mało atrakcyjna chociaż mąż powtarza mi na każdym kroku, że wyglądam ślicznie i że mam napiętą skórę :cool2:

tiramisu no ja nie radzę do Egiptu... My byliśmy w 5-cio gwiazdkowy hotelu, gdzie chyba nikt nie chorował, ja jakoś wrażliwa żołądkowo nie jestem, ale pomimo przestrzegania wszystkich tych zasad dopadł mnie Faraon i miałam 2-3 dni wycięte z urlopu. Teraz uważam że warto było jechać ale w ciąży to lepiej sobie odpuścić takie miejsca.

ankzoc jejku, ale mi przykro że mała się tak rozchorowała, musi być straszna bidulka :-( Uważaj na siebie, żeby faktycznie na ciebie nie przeszło, może podrzuć ją na parę dni do babci (wiem, że będzie ciężko, no ale może lepiej, ona spokojnie odchoruje, a ty przynajmniej się nie zarazisz)

reklama
Do góry