reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Już po wizycie i jakoś tak mi lżej na serduchu, że wszytko w porządku.

Tosi bardzo podobało się zdjęcie z USG, zaraz wzięła jakąś lalkę i zaczęła układać tak jak dzidziuś na zdjęciu wyglądał. Tylko nie jest do końca przekonana, jak to można zrobić zdjęcie czegoś co jest w brzuchu i czy nie robimy jej trochę w konia.

Teraz do spania.

Ostatnia edycja:
reklama
katarinna ubaw z tymi dzieciakami :) moja córcia za to twierdzi ze jak mama ma dzidzie w brzuszku to ona tez, i tata ma i pani w sklepie ma i wogóle wszyscy mają hahaha, no cóż te małe, kochane rozumki, wszystko widzą na swój sposób.

ticker.php

ticker.php

czesc Izunia :-)
fajnie ze nasze grono powieksza sie z dnia na dzien :-)
ja dzis od 4 koczuje i jakos nie moze spac.... moje dziecie obudzilo sie ze strachem i miala problem zeby usnac.... musze znalesc jakis super skuteczny pomysl na to zeby w nocy sie nie bala.... :-( szkoda mi jej jak tak sie meczy.... ale z 2 strony drazni ze niewyspani chodzimy :confused2:

Mysza moze zostawiaj male swiatelko zapalone i popatrz czy gdzies zaslona (lub cos w tym rodzaju) z jej perspektywy nie wyglada dziwnie, mojemu pomogla nowa przytulanka w postaci dosc sporej pandy z ktora sie nie rozstawal ;-) i wlasnie male swiatlo. Do tej pory spi z wlaczona lampka.

witam kochaniutkie:-)
czytanie nadrobię później, bo tyle naprodukowałyście :cool2: ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na badania i na prenatalne, trzymajcie za mnie kciuki bo bardzo się boję... bo już "stara dupa jestem" ;-)

Oliwka 36 trzymam mocno kciuki. koniecznie się odezwij po wizycie :tak:

ja dzisiaj Młodego zostawiłam w domku, coś mi brzydko kaszle. Jak będzie bardzo kiepsko to jutro do lekarza. Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.

Miłego dnia :happy:

Cześć dziewczęta,u Nas dzisiaj od rana słoneczko świeci,a ja mam jakiś kiepski humorek.Moja mała znowu się budziła w nocy,i już normalnie zła jestem na Nią,bo nie wiem o co jej chodzi.W ogóle zła dzisiaj jestem!

Cieszę się dziewczyny że macie udane wizyty,ja to mogłabym mieć USG robione co dwa tygodnie,i widzieć mojego okruszka,a tu dopiero około 22 tygodnia następne:no:
Idę się ogarnąć bo jeszcze leżymy w łóżeczku:-)

reklama
Do góry