ypra - oj biedny maluch

dużo zdrówka życzę
Pchla_Szachrajka - super, że samopoczucie ci dopisuje :-) ja nie mogę podzielić tej radości...
momisia -witaj
eevciaa88 - kochana skoro mąż sam chce iść na terapię to uważam, że nie powinniście tego odkładać... to jest dla was szansa na nowe życie... skoro sami nie radzicie sobie z własnymi problemami to może ktoś z zewnątrz wam pomoże... znam jedno małżeństwo które udało się wspólnie na terapię i od kilku lat układa im się cudownie, czego i wam życzę z całego serca!
aaaa19 ,
Dotkass -widziałam, że rozmawiałyście o mazurach, ja wakacje spędzam w Siemianach nad jeziorakiem byłyście tam kiedyś??
Karenka - witaj :-) moja koleżanka ma 39 lat i na dniach spodziewa się synusia... życzę spokojnej ciąży
mamakruszynki - super że wyjazd się udał :-)
Ella1 - kochana widziałam kiedyś program w którym rodzice okleili kawałek ściany papierem białym i tam dziecko mogło malować :-) może spróbujcie... ja nigdy nie miałam z tym problemu ale odkąd Maja zaczęła intensywniej kolorować, rysuje mi po drewnianej podłodze, długopisem popisała tapetę a kanapę w kółka pisakiem... masakra.. U nas pożegnanie ze smokiem nastąpiło szybko, sama wyrzuciła go do śmieci a ja opowiedziałam jej historę że teraz będzie mieszał w krainie z innymi smoczkami i jak pytała o negi to zawsze jej przypominałam a w zamian kupiliśmy jej jakiegoś pluszaka do spania
Dotkass - jak czytam o tym twoim, chlebku, spacerku po lesie to aż ci zazdroszczę takiego sielskiego klimatu. Nie zamartwiaj się na zapas zobaczysz że jakoś się wszystko ułoży...ja o tym nie myślę na razie
Paulina_ jak się czujesz?? mam nadzieję, że wszystko ok
pscółka i spółka - my mamy taki
Nawilżacz powietrza HB UH 1005 - Nawilżacze powietrza, oczyszczacze powietrza - HB UH 1005 - Sklep internetowy Agito.pl ja jestem super zadowolona, daje fajną niebieską poświatę na sufit.. co najbardziej podoba się Mai
krolewnazmarcepana - ja też w weekend zaliczyłam zakupy... i jakoś nie mogłam nic dla Mai fajnego znaleźć
Shy - wiesz kochana faceta nie ma co zmuszać do porodu, nie każdy ma tyle siły i nie których to przerasta... mój przez 9 m-c szedł i rezygnował, a ja w końcu miałam się zgłosić do szpitala na wywołanie wziął uw na tel i poszedł ze mną... może on tak na prawdę nie wie ja to wygląda...a przecież on nie mus tego oglądać a stoi na wysokości twojego ramienia... Ja jem placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem pycha
yoohoosek - o matko tyle kleszczy a ja myślałam, że sezon już się skończył..
cytrusik - mój już zapowiedział, że idzie ze mną

a przy 1 porodzie zdecydował dzień przed ;-) powiem ci szczerze, że cieszę się, że był przy mnie 8 godz leżałam z oksytocyną miałam przynajmniej towarzystwo... po po pordzie nie było już wesoło, mdlałam itd więc małej nie dostałam a on mógł być przy mnie i w razie czego leciał po lekarza..Co do czasu do zapierdziela niesamowicie, ja tez przy Mai każdy dzień przeżywałam a teraz praca, dziecko nawet nie wiadomo kiedy a to już 12 tydzień. Ja mam tylko wannę w domu i zawsze brałam ciepłe kąpiele
Notka - kochana współczuję... ja miałam opryszczkę na ustach smarowałam antivirem, najważniejsze żeby nie zarazić narządów rodnych..
gisell - na pewno jest wszystko ok :-) trzymam &&&&
aisak_85 - pewnie wi fi ma blokadę i może dlatego nie możesz połączyć, bloowalście wi-fi hasłem?