reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Notka fajnie że szefowa pozytywnie przyjęła wiadomość.

Karenka trzymaj się!! Ja będę jutro trzymać kciuki :)

I tak sobie jeszcze myślę o tym wątku zamkniętym, że szkoda by było żeby otwarty umarł i też nie podoba mi się myśl o jakiejś 'selekcji' i ewentualnych konfliktach jakie mogą z tego wyjść. Wydaje mi się że mamy całkiem sympatyczną tu grupę i szkoda by było o zepsuć :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny trzymam kciuki &&&za jutrzejsze badania

mnie bolała głowa w zeszłym tyg w czwartek jak byłam na prenatalnych i to tak bardzo że myślałam, że padnę i zapytałam lekarza, który robił USG a on kategorycznie żaden przeciwbólowy... najpierw trzeba sprawdzić ciśnienie bo może być za wysokie albo za niskie i wtedy p/bólowe nie pomoże... i co się okazało miałam 110/70 za niskie i wystarczyła kawka i ból powoli ustąpił:rofl2:

Hej dziewczyny!
Ja co prawda dziś byłam w domu ale znowu nudności dopadły więc leżałam sobie tak z psiakiem i nic nie robiłam :zawstydzona/y:
Paulina Ja też jeszcze studiuję więc rozumiem Twoje zmęczenie zajęciami i brak czasu na odpisywanie. A zapytam o stypendium - to w związku z sytuacją finansową czy nadchodzącym maluszkiem? Bo słyszałam, że jak się ma dziecko to można się o takie starać. ;-)
Dotkas Ja studiuję wieczorowo, tzn mam zajęcia w tygodniu w dzień ( często do 20 ) ale muszę płacić. ;-) A chlebka mniam mniam zazdroszczę Ci.. zjadłabym taki świeżutki z chrupiącą skórką..
ankzoc Nie byłam tam nigdy ale słyszałam. ;-) Ja to bardziej na wschód jeżdżę a dokładniej to nad j.Nidzkie ale i na Śniardwach "bywam" :-p
tiramisu Gratuluję wizyty :-)
pchla Moje gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia!!

Za wszystkie jutrzejsze wizyty trzymam mocno &&&&&&&

A co do wątku zamkniętego to ja bym była za takim zdjęciowym, fajnie byłoby Was zobaczyć ;-)

Karenka, mi się chlebek sam robi, mamy masyznę Molinexa, który robi chceb, pitte, ciasto do pizzy, co chcesz, anwet dżemy i konfitury, trzeba tylko wsypać to co w przepisie ;-)

aaaa, myślałaś już jak to będzie jak urodzisz? dziekankę bierzesz? czy ktoś będzie się zajmował Maluszkiem jak będziesz na uczelni?

Dotkas Będziemy mieszkać z rodzicami M, jego mama nie pracuje więc może nam pomóc. Ja mam przeważnie zajęcia na 13-15 a on wtedy kończy więc przez tą godzinkę różnicy jego mama może się zająć dzidzią. Sesję letnią pewnie zdawać będę we wrześniu ( chociaż jakiś łatwiejszy egzamin zdam może w czerwcu jak się uda ). Oczywiście to tylko plan więc wszystko się może pozmieniać ;-) Chciałabym siedzieć cały czas z Maleństwem no ale niestety bez tych studiów to później z pracą może być ciężko..ewentualnie przeniosę się na 3 rok na zaoczne ;-)

Alez ciezko was nadrobic, jeszcze troszke mi to zajmie:)))

Dziekuje wszystkim za zyczenia, tak naprawde to nie najlepszy pomysl brac slub w ciazy...Tak plakalam ze szkoda slow, nie moglam opanowac lez...Strasznie sie wzruszam a w ciazy to juz w ogole(ostatnio reklama pasty do zebow mnie poruszyla i poleciala mi lzy, bo tacy wszyscy byli szczesliwi no i te zabki takie ladne i zdrowe:baffled:)

A moze watek zamkniety tylko dla dziewczyn, ktore beda publikowac swoje zdjecia?Ja mysle ze to sprawiedliwe-nie liczba postow ale fakt pokazania sie itp. Nie wiem co myslicie..

Ja po raz kolejny przechodze przeziebienie...zycie uratowala mi tym razem masc majerankowa.

dziewczyny-mam pytanie: mi lekarz zalecil branie kwasu foliowego przez cala ciaze oprocz witamin....I sama teraz nie wiem...Przeczytalam ze w ostatniej fazie ciazy kwas moze miec wplyw na uklad oddechowy i dzieci czesciej zapadaja na astme...sama nie wiem co robic:( Lekarz jest dobry ale nie wiem co z tym kwasem :( Pomozcie...

reklama
aaaa, a no to dobrze, że będziecie mieli pomoc, bo tak to ciężko by Ci było ze studiami, ale w tym przypadku dacie radę :tak: a co do skończenia studiów i pracy...kochanie jedno z drugim w naszym kraju niestety w parze nie idzie, ale fakt lepiej je mieć niż nie :tak:

Pchła, w tym tygodniu utworzę sondę i wtedy każda zagłosuje, będziemy wiedziały co i jak zrobić głosem większości i już :tak:

Do góry