Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Ech no wlasnie....Ja w ogole jestem przeciwniczka wszelkich tabletek, i naprawde biore jesli musze...Chyba raz w zyciu mialam tylko podany antybiotyk... Pojem ten kwas foliowy ale tylko tabletke dziennie plus witaminki co pare dni, uwazam ze wiecej to przesada, a za 3 tygodnie skonsultuje w szpitalu..
Dziekuje wszystkim za pomoc. Widac ilu lekarzy tyle opini...MOja mama nie brala zadnych witamin, nic mi nie jest i urodzilam sie zdrowa...Mysle ze teraz zrobil sie jakis wielki szal na temat tego co w ciazy mozna, czego nie mozna, co trzeba, czego nie wolno...Tysiace witamin, lekow, az czlowiek sie gubi...
Tez nie mozecie spac? Ja sie budze o 6 i za nic w swiecie nie potrafie zasnac ponownie...
Wszystkim babeczkom zycze udanych dzisiejszych wizyt, na pewno wszystko bedzie dobrze i tak milo popatrzec na nasze malenstwa-juz sa takie duze!!!ja otworzylam szeroko oczy widzac 8cm cud na wczorajszym usg. Zycze wszystkim milych chwil
Dziekuje wszystkim za pomoc. Widac ilu lekarzy tyle opini...MOja mama nie brala zadnych witamin, nic mi nie jest i urodzilam sie zdrowa...Mysle ze teraz zrobil sie jakis wielki szal na temat tego co w ciazy mozna, czego nie mozna, co trzeba, czego nie wolno...Tysiace witamin, lekow, az czlowiek sie gubi...
Tez nie mozecie spac? Ja sie budze o 6 i za nic w swiecie nie potrafie zasnac ponownie...
Wszystkim babeczkom zycze udanych dzisiejszych wizyt, na pewno wszystko bedzie dobrze i tak milo popatrzec na nasze malenstwa-juz sa takie duze!!!ja otworzylam szeroko oczy widzac 8cm cud na wczorajszym usg. Zycze wszystkim milych chwil

:-) 
w ciągu dnia chodzę zmęczona ale nie potrafię zasnąć, nie wiem dlaczego
, a koło 19:00 już chodzę i ziewam i gdyby nie to, że Ami jeszcze nie śpi to ja pewnie już bym spała 
Jestem przeziębiona, ale sama czuję, że mam więcej energii, jak chodziłam do pracy to o 20 już spałam a popołudniami snułam się po domu... teraz tryskam energią cały dzień....