reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
przypominam o liście do wątku zamkniętego, głosujących było 46, a na liście mam dopiero 18 osób, czekam na zgłaszanie się do końca dzisiejszego dnia, jutro będę chciała zgłosić do admina o załączenie nam wz i dodanie nas do listy :tak:
czy macie jakieś granice co do zamknietego?;-)trza się wykazać czyms? bo mi jakos nie wychodzi pisanie dużo na forum otwartym o sobie...:cool2:

Cytrusik – ale sięuśmiałam z tych stringów. :-DFaceci ;-)Mój tato, jak mama poprosiła o przywiezienie butów do szpitala, to przywiózł całą reklamówkę, bo nie wiedział w których chodzi:-D.
A ja dzisiaj na zmianę leżę i ogarniam mieszkanie. Ciekawe kiedy mi ten motorek w tyłku przejdzie:sorry:

dzięki wszystkim za info co do torby "w razie czego";-)

haha chyba sie zaraz popłacze :D ze stringów tez ;d
dlategoooo wole miec spakowane :P
ja mojemu kazałam kupić skarpetki jak leżałam w szpitalu to kupił takie za kolano :D

Nef: jest galeria krakowska blisko rynku ;d są sale zabaw dla dzieci :) albo chyba jedna jest :P

yoohoosek: nop nie wierze :D hehehe jak ja czasami mojemu mówie zeby mi podał bluzke to tez konkretnie opisuje gdzie i którą to zawsze przyniesie inną :D a na szczescie do szpitala nie przywoził mi ubrań bo wyszłam w tym co przyjechałam ufffff ale wyglądałam jakby mi ubranie krowa przeżuła :P bo mi odpuchło ciało i spodnie miałam z 5 rozmiarów za duze <lol>

Nawet ja nie wiem jaki to jest kolor fuksji :szok::szok:
poważnie??? to takie połączenie fioletu z różem, coś takiego images.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry