Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
a no widzisz :-)achaaaa, no to dzięki, ja na to mówię kolor biskupi ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no widzisz :-)achaaaa, no to dzięki, ja na to mówię kolor biskupi ;-)
Wiecie, a najśmieszniejsze że on nie widział żadnego problemu, bo przecież legginsy to to samo co jeansy a sweterek też był popielaty!! Jakby to w kolorze był problem.
, a jak doszły skrapety krolewny i wyobraziłam je sobie do koszuli w szpitalu to po prostu brecht na całego, aż Młody się zaczął śmiać ze mną tak się chichrałam jak głupek
musze to siostrze zaraz opowiedzieć, uwielbiamy takie historyjki 
kobita mówi, że to normalne, tym bardziej jak mam trochę tłuszczyku na brzuszku i to dopiero 15tc, że są są takie sprzęty co wykrywają już od 10tego ale w cholerę kosztują.. mogliby se kupić
;-)
bo to jakiś szał ale co się nie robi dla szczęścia dziecka

ale mam natchnienie
mogłabym sobie darować bo tak mało wychodzę że po co mi ciuchy, ale... mam natchnienie
macie już któraś na zimę kurtę? ja myślałam żeby nie kupować ciążowej tylko bombkę albo grzybek jakiś ale jak sobie pomyślę że to może być odzienie od listopada do marca to może warto coś porządnego tak żeby na taki ogromniasty brzuszek też było.. u nas dziś ma spaść śnieg w nocy stąd takie przemyślenia, dziad jeden, mam nadzieję że szybko pójdzie skąd przyjdzie