Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moncia, to witaj w klubie, ja przytyłam już 6 kg a też nie jem dużo, tzn normalnie, a powiedziałabym nawet, że dużo mniej niż w ciąży z Ami a i tak przybieram, to u mnie chyba genetycznie uwarunkowane, że w ciąży się tyje i tyle![]()
Jak czytam co piszecie o jedzeniu to już głodna jestemWczoraj przed 23 wyszperałam w zamrażalce loda rożka śmietankowo-truskawkowego i zjadłam go migiem. A dzisiaj na kolacyjkę musiałam kupić sobie śledzie w śmietanie. Długo nie miałam smaków, ale się zaczęło
![]()

podobnie miałam z Ami, nie wymiotowałam całą ciążę, oprócz tego jednego razu kiedy to zjadłam śledzie (bo miałam ochotę), a moja Mała jak widać na nie ochoty nie miała
Nef, u mnie woda na bank się nie zatrzymuje, moje cycki i tłuszczyk tyle ważą![]()
beti, ostatnio jak miałam fazę śledziową i zjadłam to w nocy miałam bliskie spotkanie z kibelkiempodobnie miałam z Ami, nie wymiotowałam całą ciążę, oprócz tego jednego razu kiedy to zjadłam śledzie (bo miałam ochotę), a moja Mała jak widać na nie ochoty nie miała
aisak, zrobiłaś mi smaka na lody i zadzwoniłam do R, żeby wracając kupił mi lody![]()