myszka_1405
Fanka BB :)
no fajnie ze masz bliziutko ;-) ja do przedszkola mam 15 km
hehehe ;-) wiec spacerek odpada
ale to dla tego ze mala nie dawalam do otwocka tylko do warszawy :-) ale na razie nie chodzi, i nie wiem kiedy zacznie.... ;-) moze ja przepisze (kolo domu mamy przedszkole) ale nie wiem bo od przyszlego roku chcemy ja oddac do zerowki ale do podstawowki.... nie ma sensu zeby chodzila 3 rok do przedszkola.... zreszta nie ma co ukrywac bierzemy takze pod uwage koszta.... i nie ukrywam ze szkola zdecydowanie taniej wychodzi wzgledem przedszkola, a wiki, jak na swoj wiek juz troche umnie wiec powinna dac sobie rade :-)
co do bucikow o u nas w przedszkolu jest cieplutko wiec dalismy jej sandalki : Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images.sklepy24.pl/94975918/11109/large/obuwie-profilaktyczno-korekcyjne-1003-5-aurelka-rozmiar-25-sandaly-niebiesko-rozowe-.jpg ma krzywizne klan i mimo swojego wygladu zdecydowanie poprawilo jej stan :-)
hehehe ;-) wiec spacerek odpada
ale to dla tego ze mala nie dawalam do otwocka tylko do warszawy :-) ale na razie nie chodzi, i nie wiem kiedy zacznie.... ;-) moze ja przepisze (kolo domu mamy przedszkole) ale nie wiem bo od przyszlego roku chcemy ja oddac do zerowki ale do podstawowki.... nie ma sensu zeby chodzila 3 rok do przedszkola.... zreszta nie ma co ukrywac bierzemy takze pod uwage koszta.... i nie ukrywam ze szkola zdecydowanie taniej wychodzi wzgledem przedszkola, a wiki, jak na swoj wiek juz troche umnie wiec powinna dac sobie rade :-)co do bucikow o u nas w przedszkolu jest cieplutko wiec dalismy jej sandalki : Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images.sklepy24.pl/94975918/11109/large/obuwie-profilaktyczno-korekcyjne-1003-5-aurelka-rozmiar-25-sandaly-niebiesko-rozowe-.jpg ma krzywizne klan i mimo swojego wygladu zdecydowanie poprawilo jej stan :-)
... 3km przez las aaaaa ...... i to jedyna mozliwosc ? a jak wracasz wieczorem do domu samochodem, to rozumiem ze tez przez las do Was sie jedzie?
szkoda mi kasy, nawet jak ją kiedyś miałam nigdy nie kupowałam czegoś co zaraz będzie już za małe...no ale cóż może nie każdy dostał kiedyś porządnie po du.pie by się nauczyć (kiedyś Wam opiszę to może zrozumiecie o czym mówię)...fakt, że jeśli chodzi o adidasy, to jak już pisałam ja sama mam fioła na tym punkcie i Amelci też kupujemy zawsze firmówki, od urodzenia (adidas, nike, puma)...