reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mamakruszynki ja chyba takie babsko rozniosłabym na miejscu!!!!! Jak w ogóle można tak do kogokolwiek powiedzieć??? Nawet do młodej (14-to letniej dziewczyny w ciąży) przecież to totalny brak szacunku!!!! To że kobieta jest w ciąży i rodzi dziecko powinno się spotykać z szacunkiem, przecież nawet z ekonomicznego punktu widzenia rodzenie dzieci jest rzeczą pozytywną...... Straszne, naprawdę.

Notka z tego co wiem to tlenek tytanu jest powszechnie stosowany w lekach, kosmetykach itd. uchodzi za nieszkodliwy. Więcej niestety nie wiem.... Ale faktycznie jako taki związek wydaje się, że powinien być bezpieczny, jednak z tego co się uczyłam o dodatkach do żywności i leków, niestety lista tych 'nieszkodliwych' co jakiś czas ulega zmianie, bo np. do latach badań i stosowania okazuje się że niektóre związki działają niekorzystnie. Więc 100% pewności nigdy nie ma.

reklama
Witajcie.
Współczuję "przygód" autobusowych, ja na szczęście nie mam takich przebojów.
A ja, po udanej wizycie zakupiłam sobie książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy" i kupiłam także detektor tętna płodu.

satyna czyli się nie myliłam z tym terminem połówkowego...a tak poza tym witam nową kwietniówkę :-)

pisze z łóżka z tel więc trochę ciężko...głowa mi pęka...życzę dobrej nocy i do poklikania jutro

Jakie szczęście, że nie muszę teraz zbyt często korzystać z komunikacji miejskiej. Pamiętam jak w ciąży z Krzysiem jeździlam do pracy-masakra. O wolnym miejscu czy o łyku świeżego powietrza można było tylko pomarzyć. Za każdym razem było mi niedobrze :no:

a moj syncio spi:) a ja zamierzam ogladac perfekcyjna pania domu:) i posiedze sobie troche sama
i potem lece spac:)
fajerwerki u nas wala od 2 dni i beda walic jeszcze dni kilka.. a mnie wkurzaja niesamowice!

do jutra dziewczyny spokojnych snow:)

Ja się witam po nocy dopiero bo późno kończyłam a na dodatek tyle czytania tutaj zastałam :-p Już połowę zdążyłam pozapominać :-p

Co do historii z komunikacji miejskiej to ja miałam kiedyś problem z kolanem (przejściowy) a mianowicie bolało mnie kiedy je zginałam. Korzystając z małego ruchu w metrze postanowiłam lekko je wyprostować bo i tak nikt nie stał ale Pan dziadek z naprzeciwka uznał to za szczyt chamstwa więc wywalił swoją nogę do przodu..udawałam, że tego nie widzę więc on jeszcze bardziej..prawie na kolana mi ją położył :szok: Jeszcze mruczał coś pod nochalem w stylu "och jak mnie boli, och jaka ja biedna". To bóle są zarezerwowane dla tych 60+ czy co?!
A dodam, że w autobusach to mnie najbardziej WKUR... dresiarze co puszczają muzykę z telefonu na maxa i to jakieś techno czy inne *****..:wściekła/y:

Dotkas Ja Ci się nie dziwię , że się wkurzyłaś ja to bym się chyba ugotowała ze złości !!
ankzoc Współczuję przygód ale może chociaż limit na pół roku wyczerpałaś :-p
yoohoosek Biedna jesteś...mam nadzieję, że przejdzie Ci szybko i będziesz wcinała smakołyki za wszystkie czasy!!!
mamakruszynki Haha co za babsztyl trzeba było napuścić męża :-p

Mam pytanie co do basenu, mogę iść na basen gdzie jest woda ozonowana? Muszę robić coś dodatkowo? Bo czytałam o jakiś tabletkach albo tamponach..ja jestem ciemna w tym temacie i nie wiem czy powinnam czy nie :-( A dziecko mi chyba sportowiec rośnie bo bym ciągle siedziała w wannie/pod prysznicem :-p

DObranoc dziewczyny!!

Cześć brzuchatki,u Nas dzisiaj pięknie i słonecznie,czy ciepło to nie wiem bo w łóżku jeszcze leżymy.No prawie leżymy,bo mama wywija fikołki,przed chwila tak mnie kopnęła w moje bolące cyce że gwiazdy zobaczyłam:no: Zawsze się boję żeby mnie w brzuszek nie kopnęła.
ladies a co to komuś się sylwester już marzy że fajerwerki puszczają?
Do później idę ogarnąć dom

reklama
I ja się witam, pierwszy dzień na zwolnieniu:-) Trochę się obawiam, bo zmieniłam pracodawcę, a oni ponoć kontrolują a ja mam w zwolnieniu 1 i nijak leżeć nie potrafię, polatałabym po targu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry