reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczynki,

u nas też słońca brak, ale nie pada, niestety szaro-buro, Ami dziś ze mną w domku może z nią będzie mi raźniej ogarnąć sypialnię, której dokończyć nie mogę, będziemy miały frajdę przeglądając ciuszki dla dzidzi, które stoją w pudłach zniesione już ze strychu :-)

yoohoosek, siostra chciała mi dać tą poduchę, ale podziękowałam, wygodniej było mi w poprzedniej ciąży poduszkę dużą sobie ułożyć, żeby było mi wygodniej spać :tak:

Shy, gratuluję pierwszych kopniaczków

jeśli chodzi o wątek zamknięty, wysłałam w zeszłym tygodniu prośbę o utworzenie dla nas, miał być najpóźniej na piątek (2.11), ale coś jest nie tak, bo nadal go nie ma...piszę do admina, ale jak narazie cisza :-(:dry:

mamakruszynki, mam te przepisy, "całą książkę" wraz ze spisem treści, ale niestety w Wordzie, jak chcesz żebym Ci wysłała to podaj mi na prv adres meilowy

miełgo dnia kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka 36 - oj żebyś wiedziała jest strasznie uczuciowa, ale to ma po mnie... potrafi popłakać się na bajce czy filmie, okazuje uczucie i współczucie... to trzeba przyznać, ale potrafi też nieźle dać w kość, a jak się na nią złoszczę to słyszę " mamusiu nie krzycz na mnie, teraz jest mi smutno i przykro" a ja oczywiście mięknę

Dotkass - ech fajnie, że razem będziecie przegląda ciuszki na pewno Ami będzie happy... no Maja będzie musiała pocieszyć się zakupami bo nie mamy nic

Hej Dziewczeta:)
U mnie przepieknie i slonecznie, chyba wybiore sie nad morze na spacerek..
Wlasnie wlaczylam sobie program idealna niania-widzialyscie? Ja ogladam on line bo nie mam polskiej tv wiec w sumie nie wiem czy to stary czy nowy program?

Calusy dla wszystkich i trzymam kciuki za badania dzisiejsze:)

Cześć

Shy gratuluję kopniaczków, u mnie ostatnio P. przyłożył rękę do brzucha a tu akurat pstryk, ale się ucieszył, bo pierwszy raz tak wyraźnie poczuł.

Zawsze spałam na brzuchu i pewnie dalej mogłabym spać, bo brzuszek mi mocno nie wystaje, ale jakoś sama się tym stresuje, a poza tym zawsze P mi mówi, że gniotę Antosia. Staram się spać na boku, ale przeważnie budzę się na plecach. Zastanawiam się jak to będzie dalej.

No a ja dziś dzień prawie wolny, ale tradycyjnie mam trochę do pobiegania, muszę iść po bolerko do sukienki, później zajęcia i znowu jadę do domu na tydzień, także jak wrócę to nie nadrobię Was.

ankzoc, no to napewno będzie miłe, bo przy przeglądaniu wrócą wspomnienia związane z pierwszymi krokami Ami, jedzonkiem, słówkami, ogólnie z Ami- bobo :-) ale jak sobie przypominam to chyba sporo mam ciuszków takich dziewczęcych, więc narazie odłożę wszystkie, a po 22.11 jak już się dowiemy kto w brzuszku rośnie będziemy przebierać...oby nie było potrzeby ;-)

myszka_1405 - o kurcze, to co teraz tak szybko rośnie dzidzia czy twój maluszek będzie długaśny jak córcia :confused: A tak zmieniając temat to wieczorami czytam was w kom i jak Maja zobaczy twój gif dzidzusia to zawsze krzyczy "mamo zostaw dzidziusia aż pójdzie sobie" :-D a najlepiej jak się coś zatnie i ten twój bobo dostaje powera i zagina jak szalony. mała ma wtedy ubaw

Shy -super gratulacje
hehehe :-) slodziachna :-D
a co do dzidzi to nie wiem, chyba ze cos zle pomierzyla, no ale tak jak sprawdzalam to mierzyla od glowki do stopki, a powiedziala ze nozki sa zgiete i na zgietych bylo 16 ;-)

zapomniałam Wam opisać mój sen...poszłam na wizytę do gina, wzięłam ze sobą książkę tą wydrukowaną "język niemowląt" i zostawiłam ją niestety w poczekalni i jak wyszłam już jej nie było, strasznie rozpaczałam (jakbym nie mogłą sobie jej znów wydrukować :confused:)...no nic najważniejsze...weszłam do gabinetu i od razu zaczęłam słyszeć bijące serduszko a na wielkim monitorze widziałam dzidzię (taką jak ma yoohoosek w sygnaturze dosłownie w takim formacie :-D), patrzę...przyglądam się i nagle krzyczę: "o nie jaki wielki siusiak"...na co przyglądam się dalej i widzę, że to przecież pępowina, na chwilę się uspokoiłam, ale po chwili widzę, że jednak siusiak jest, nieco niżej i nieco mniejszy, ale jest...jakie było moje zmartwienie :zawstydzona/y::dry:

Pchla_Szachrajka - to jest nowy program, dla mnie to taka mega reżyserka i ściema...

Paulina_ - no to kochana życzę ci przepięknego dnia Waszego Ślubu :-)

Dotkass - wiesz co, ja sprzedawałam po Mai ciuszki, bo nie wiedziałam kiedy będzie 2 bobo czy będzie tej samej płci no i czy sezonowo się wstrzelimy, a tu niespodzianka Maja majowa dzidzuś kwietniowy i do tego będzie prawdopodobnie dziewczynką... a ja na prawdę miałam wszystkie ciuszki typowo dziewczęce, króliczki, hello kitty, róże itd. Trochę mi żal a z drugiej strony będę mogła kupić nowe, ale teraz zostawiam już po Mai ;-)

reklama
hey dziewczyny!:))
a u mnie fajerwerki bo jest jakies swieto:) i teraz jakos tez hindusi beda swietowac wiec beda fajerwerki dluuugo...;/
moja kolezanka jest w ciazy w 19 tyg byla na usg powiedzieli jej ze bedzie chloopak a w 23 tyg powiedzieli ze dziewczyna...
myslalam ze usg wpolowie ciazy jest wiarygodne.. teraz sama nie wiem co mam myslec.. w 20 tyg mam juz ostatnie usg wiec dla mnie wazne jest to co uslysze....
spotkalyscie sie z takimi pomylkami???
#

wogole moj syn sie dzisiaj obudzil z przerazona mina i mowi do mnie'' mama nie ma bananow!!'' haha padlam..:D opowiedzial mi sen ze jakis pan zabral wszystkie banany i schowal do tatusia samochodu. a on musi je odzyskac...
pierwszy raz opowiedzial mi swoj sen:)) niesamowite. i zazdroszcze mu snow:D

mamakryszunki mi sie oberwalo w brzuch kilka razy naszczescie nie mocno ale dzidzi podobniez dobrze chroniona jest:) jak widac moj bobas ma sie dobrze a kilka razy oberwal od mojego starszego synka

shy
gratuluje kopniaczkow!!:))

aaa19
jesli chodzi o basen to trzeba uwazac zeby nie zlapac poprostu jakiejs infekcji..:)
ja tez zamierzam sie wybrac na basen mam taka ochote!!:)

ankzocja tez wszystkie ciuszki posprzedawalam po synku
niektorych mi szkoda bo mialam duzo fajnych i pieknych ciuszkow..teraz by sie przydaly ale coz zrobic:) trzeba kompletowac wszystko od nowa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry