Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ladies- z jednej strony fajnie tak od nowa kompletować... a z drugiej szkoda, ale co tam ;-) Co do płci widzisz ja przez 6 m-cy nie wiedziałam, co Maja ma między nóżkami, ale póżniej jak odwróciła się główką to sama popatrzZobacz załącznik 513115nie było opcji pomyłki, ale to bywa różnie... a nie masz możliwości iść później gdzieś prywatnie!
a co do USG...nie uważam, by USG 3D było jednym z ważniejszych, na zwykłym USG dobry lekarz może dopatrzeć się tyle samo co na 3D/4D...ja z Ami miałam 3D, teraz nie zamierzam robić, uważam to badanie za zbędne
...moim zdaniem i wielu lekarzy to USG w większości przypadków jest wykonywane dla samych rodziców, nie dla lekarzy, no chyba, że są łapczywi na kasę, wtedy dla własnego dobra zlecają takie badanie USG tłumacząc się, że lepiej widać
zwykłe naciąganie
3 d?najwazniejsze badanieJa zamierzam zrobić to badanie, żeby upewnić się że wszystko z Dzidzią jest dobrze. To badanie pozwala upewnić się czy nie występują u Dziecka żadne wady. Na jednym badaniu już byłam, ale to jest 2D w 13 albo 14 tygodniu. Widziałam jak Dziecko się rusza wręcz można było zobaczyć jak szaleje ruszało się we wszystkie strony aż lekarz się śmiał. Chwile przerwy Dziecko sobie zrobiło jak chciało się po "nosku podrapać". Mamy zdjęcia. Codziennie jak wstaje patrze na nie.Powiedział nam też że będzie chłopiec, ale wydaje mi się że tak wcześnie nie da się tego określić. Mąż się cieszy a ja i tak wiem że będzie dziewczynka
. Wydaje mi się że badanie 3D jest jedno z ważniejszych badań w ciąży.
dobra jesteśPowiedział nam też że będzie chłopiec, ale wydaje mi się że tak wcześnie nie da się tego określić. Mąż się cieszy a ja i tak wiem że będzie dziewczynka. Wydaje mi się że badanie 3D jest jedno z ważniejszych badań w ciąży.

nikogo z władz wyższych hehehe nie ma i moge z Wami posiedzieć 

jak nie pokaze to poprostu szlaban od razu po urodzeniu!dobra jesteś
ladies - no fakt, skoro masz płacić taką kasę to bez sensu, więc życzę ci, żeby maluszek pięknie się ułożył na badaniu.. mi lekarz w 15 tyg teraz powiedział, że dziewczynka ale do weryfikacji za m-c bo mówi, że wtedy już dobrze widać!