Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no a mój synuś wczoraj daje mi zgode do podpisania na prawo jazdyja sie tak patrze na niego i zdziwiona moje maleństwo? prawko?
a póxniej szok... jejku jaka ja stara jestem... przeciez on za chwile kończy 18-stkę

a ja coś wolno kojarzę, bo myślałam, że piszesz o swoim nie narodzonym synu 
ciaze prowadzi poloznaLadies a ile u was kosztuje usg i kto w ogóle prowadzi ciąże i jak to wygląda??![]()
juz takiego doroslego syneczka masz!Oliwka też tak mam!!!
Najbardziej podziwiam ankzoc bo wydaje mi się że Ona wszystko pamięta i tak zawsze ładnie każdej odpisuje:-).
Co do tego USG3D mam właśnie mieszane uczucia, byłam zdecydowana że nie chcę robić, bo nie wiedzę sensu, a z kolei jak słyszę że można wyłapać jakieś wady to zaczynam się zastanawiać. Zapytałam też mojego lekarza, powiedział mi że na moim miejscu by zrobił, bo z racji, że chodzę do LuxMedu i mam abonament i nie płacę za nic to warto właśnie to badanie zrobić (od razu mówię, że mój lekarz nie robi 3d więc nie chodziło o to żeby mnie naciągnąć). No ale jak widzę że musiałabym dać ok.300zl za to badanie to trochę mi szkoda, z kasą nie ma problemu, ale wolałabym za to coś kupić dziecku i tyle.

dotkass ja właśnie myślałam o takim pamiętniku, ale się nie zabrałam od razu i tak teraz myślę, że w połowie ciąży chyba nie ma sensu zaczynać.... Ale prezent fajny![]()