reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Notka, ja też mam pierwszy kosmyk włosów, nawet testy ciążowe :tak: bilety, opasak na rączkę, pierwsze skarpetusie takie mini, mini :-)...moja Mama dla mnie też trzymała kosmyk włosów, ząb, opaskę, to wszystko jest u mojej Mamy w domu :tak: pamiętnik też jest ale taki już po urodzeniu co się wpisuje pierwsze słowa, święta itp :tak:

reklama
Notka, ja też mam pierwszy kosmyk włosów, nawet testy ciążowe :tak: bilety, opasak na rączkę, pierwsze skarpetusie takie mini, mini :-)...moja Mama dla mnie też trzymała kosmyk włosów, ząb, opaskę, to wszystko jest u mojej Mamy w domu :tak: pamiętnik też jest ale taki już po urodzeniu co się wpisuje pierwsze słowa, święta itp :tak:

testy ciazowe i buciki tak tak :-) tez mamy na pamiatke ;-) tak wlasnie mezowi oznajmialam ze w ciazy jestem....malenkie buciki w pudelku a w bucikach test :happy2:
gadzety ze swoich narodzin tez mam, ale pamietnika ciazy moja Mama nie prowadzila ;-)

Notka no właśnie nie mam 3d w pakiecie, mam ogólnie prowadzenie ciąży, badania, usg 2d, genetycznego nie mam też, ale lekarz mnie wysłał do szpitala na to w I trym a z racji, że wszystko wygląda pięknie w II trym już nie robię (no chybaże prywatnie).

ja mam taki pamietnik ciazowy z 1 ciazy i teraz tez pisze...:) super sprawa
ja wogole sentymentalna jestem
mam schowany pepek ktory odpadl synkowi, opaski te z raczek ze szpitala , pierwszy loczek mojego synka i ubranko ze szpitala..
chowam tak te rzeczy i zbieram,..:D

patrzcie a ja tez mam testy ciazowe i opski na rączkę, nawet chyba gdzies schowałam pierwszy ząbek :-) itp... jejku no faktycznie musze zrobic takie pudełeczko i bedę miała wspanialy prezent dla syna na wspomniana 18-stkę

pscółka no wszystkie jestescie rewelacyjne, napewno skorzystam z Waszych pomyslów na odpowiadanie na posty:-D

lubie sie otaczac rzeczami materialnymi, pamiatkami, chomikuje wszystko, robie tysiace zdjec..... ale i tak uwazam ze to wszystko to nic.... najwazniejsze co w glowie zostaje...wspomnienie...slad wspomnienia.... mile skojarzenie...obrazki z dziecinstwa....przywolany obraz np zapachem pomaranczy na Swieta :-) ...gdyby tak pewnego dnia stracic wszystkie materialne rzeczy to i tak to co w glowie siedzi jest NAJWAZNIEJSZE

podobno zabkow nie powinno sie trzymac, nie wiem dlaczego ....
pępek i ja zostawilam, ale dla mnie to ohyda.... nie dam go dziecku :sorry2:
wlosy tez sa jakies takie....sama nie wiem, mam mieszane uczuca, ale zostawialm loczek ;-) w pamietniku-albumie jest mala kopertka na wloski wlasnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry