Oliwka 36
Fanka BB :)
heeeeeee no zwariowałaśjak nie pokaze to poprostu szlaban od razu po urodzeniu!hahaha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
heeeeeee no zwariowałaśjak nie pokaze to poprostu szlaban od razu po urodzeniu!hahaha

kochanie, pewnie, że mam, dltego zawsze czytając zaznaczam sobie plusik na dole obok cytuj każdego postu, na który chcę odpowiedzieć i wtedy albo odpowiadam pod cytatem jak teraz, albo piszę kasując cytat, ale nie umyka mi wiele
dziewczyny a macie coś takiego? ja np. czytam Was, bo oczywiście dodaję, że ciężko za Wami nadążyć i za chwilę chcę odpisać i nie pamiętam kto pytał heheh i musze pięć razy sprawdzić... wogóle nie mam pamięci w tej ciąży![]()
;-):-)czyli to co napisałam ;-):-)
tak moj gin twierdzi ze wszystko co najwazniejsze widac na 2D, a na 3D przelacza dla przyjemnosci rodzicow i fotek ;-)

u nas sprzęt do usg teraz maje lepszy, ale jak byłam z Mają to nie robił szału... zresztą na 3d i tak trzeba iść prywatniezartuje oczywiscie tak jak pisalam wczesniej jak sie nie dowiem to bede musiala poczekac do porodu i bede miala fajna niespodziankeheeeeeee no zwariowałaś![]()
kochanie, pewnie, że mam, dltego zawsze czytając zaznaczam sobie plusik na dole obok cytuj każdego postu, na który chcę odpowiedzieć i wtedy albo odpowiadam pod cytatem jak teraz, albo piszę kasując cytat, ale nie umyka mi wiele;-):-)
czyli to co napisałam ;-)![]()

i jak to mozliwe ze ma takie zdjecia jak byl w brzuszku.... magia! 
Notka - każdy widzi co chceu nas sprzęt do usg teraz maje lepszy, ale jak byłam z Mają to nie robił szału... zresztą na 3d i tak trzeba iść prywatnie
;-)

;-) w tak młodym wieku...żart oczywiście, ale mam zamiar Jej dać taki prezent jak będzie kumata, a może dopiero jak zajdzie w ciążę, wydrukuję i oprawię i dam jako prezent :-)