Witajcie mamuśki ja jak co dzień od 6 już na nogach

niby na zwolnieniu a i tak rano muszę córcię wyszykować do przedszkola a później ciężko mi się położyć i spać, więc zbieram się jem śniadanko... i zasiadam do lapka.. a po 11 lecę po córcię!
Jeśli chodzi o spanie ja przed 1 ciążą spałam tylko na brzuchu i przestawić się to była jakaś masakra, no ale trzeba było i jakoś naturalnie moje ciało wybrało lewy bok. I powiem wam, że po porodzie jakoś już nie potrafiłam spać na brzuchu! I nadal nie potrafię
mamakruszynki - o matko pocisnęła baba nie ma co, w głowie się nie mieści
Oliwka 36 - kochana nie martw się ja sama jestem najlepszym przykładem, nie czułam ruchów, brzuch mi jakoś specjalne nie rośnie a dzidzia pięknie rośnie, ma 10 cm i na pewno u ciebie jest tak samo :-) powodzenia na wizycie
krolewnazmarcepana - zdróweczka życzę
Iśku - 4 tydzień... strasznie długo. Kuruj się i wracaj do zdrówka
Bishopka -gratuluję udanej wizyty i wypoczynku na L4 hmm czemu wpisali ci 1?? Następnym razem powiedz lekarzowi...
ladies - a to z jakiej okazji macie te fajerwerki
aaaa19 -skąd tacy ludzie sie biorą?? masakra Jesli chodzi o basen to wydaje mi się, że woda ozonowana jest lepsza niż chlorowana i jeśli nigdy nie miałaś problemów po basenie, to chyba nie ma co się stresować. Mnie nigdy nie dopadały takie przypadłości i nie zmierzam się tym stresować