Dobry wieczór ;-)
ja już po egzaminie, teraz będę miała więcej czasu z Wami rozmawiać ;-)
co do książek to Coelho lubiłam w liceum czytać, a teraz Giffin polecam, bo jej książki są łatwe i przyjemne, no i dużo czytam też Grishama, no i uwielbiam książki podróżnicze ;-)
też mamy kuchnię na wymiar z prywatnej firmy, i jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż mamy ją dopiero 2 miesiące ;-) ale jak patrzyłam taką samą kuchnię w brw, to była droższa, a ikea kuchnie jakoś mnie nie przekonują. W ogóle to meble ikei też jakoś do mnie nie przemawiają, ale jestem na etapie szukania łóżka do sypialni, no i w sumie w ikei znalazłam takie co bym chciała (z szufladami pod łóżkiem), no i trochę boję się na nie zdecydować, żeby się zaraz nie rozwaliło.
co do cytrusów, ja zawsze lubiłam cytrusy, ale nie mam teraz jakieś większej ochoty niż zawsze, za to ja mam ostatnio wciąż ochotę na jakieś jedzenie śmieciowe :-(muszę coś z tym zrobić, żeby dzieciaczek rósł zdrowo ;-)
Ella1, white też chętnie bym się zapisała na te badania usg, ale piątek cały pracuję, o 9 mam badania usg ze skierowania, a w sobotę nie ma mnie w Krakowie, eh, może na następne się załapię ;-)
Miłego wieczorku życzę ;-)