• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
white_orchid ja tez mam straszna faze na cytrusy...Pomarancze i mandarynki meczylam od 10tc jakos do 17tc a teraz przerzucilam sie na swiezowy wyciskany lemon juice z Mark&Spencer. Smakuje jak cytryna, jest kwasny tak ze moj R sie krzywi a rzadko sie krzywi :-p a ja moge pic butelkami. Dodam, ze zawsze lubilam wsyzstko slodkie a teraz slodkie napoje mnie jakby przymulaja a kwasne mniam mniam mniam:confused:

reklama
A u mnie jak zwykle na uczelni nie mogli podać informacji, że coś jest odwołane!! :wściekła/y: Ale dzięki temu jestem wcześniej w domku!

Co do książek to ja polecam Cobena, czytałam chyba wszystkie jego książki i bardzo lubię. A inny fajny pisarz to np Camilleri( dowiedziałam się o nim dopiero na swoich studiach :-p ) - ale seria z komisarzem Montalbano!

yoohoosek Gratuluję ruchów, wreszcie się doczekałaś!! :tak:
Kruczka Mnie dzisiaj też spotkało to co Ciebie- pierwsze ustąpienie miejsca :-D
krolewna Ja też teraz mogę wcinać ciągle mandarynki- mniam mniam ;-)
Oliwka Gorzej jak będzie starsza bo wszyscy zmęczeni po sylwestrze nie ma jak świętować :-D

pscólka ja mieszkam pod Krakowem a w Poznaniu byłam raz w życiu i zupełnie nie kojarzę ani ulic ani dzielnic. Tak jak pisałam to miejsce znam tylko z powieści a tam przedstawione jest jako piękna, spokojna dzielnica. Teraz czytając pomyślałam sobie, że jak kiedyś będę w Poznaniu to koniecznie tam muszę pojechać zobaczyć Jeżyce i ul Roosevelta, ale teraz jakoś mi ta ochota przeszła ;-)

piszecie o lemoniadzie...ja sama robię, woda, cytryn kilka, cukier, liść mięty jeśli mam, lód i gotowe, a jakie pyszne :-p:-):tak: a na upały rewelacja :tak:

yoohoosek - z tego co przeczytałam w opiniach o tej serii to jest tam opisane zupełne przeciwieństwo:-D
"Mimo to atmosfera większości utworów jest wręcz sielankowa, a według samych mieszkańców Poznania cykl Jeżycjady można zaliczyć do fantastyki."

A myślałam, że to tylko ja ząłapałam faze na cytrusy- ostatnio od tygodnia wsuwam pomarańcze i grapefruity po kilka dziennie:-D

Dzwonili z USG- mam w piątek o 16...zobaczymy co to warte będzie- skoro za free to z przyjemnością skorzystam, a jak nie będę zadowolona to w przyszłą środę mam prywatne połówkowe zamówione od kilku tyg. Wolałabym jednak nie płaćić, ale zdrowie maluszka najważniejsze.

Co do kuchni to ja tez polecam kuchnie robione na wymiar.

I to na dziś tyle bo nie ogarniam już tyle watków:-D

Miłego wieczorku!

Dobry wieczór ;-)
ja już po egzaminie, teraz będę miała więcej czasu z Wami rozmawiać ;-)

co do książek to Coelho lubiłam w liceum czytać, a teraz Giffin polecam, bo jej książki są łatwe i przyjemne, no i dużo czytam też Grishama, no i uwielbiam książki podróżnicze ;-)

też mamy kuchnię na wymiar z prywatnej firmy, i jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż mamy ją dopiero 2 miesiące ;-) ale jak patrzyłam taką samą kuchnię w brw, to była droższa, a ikea kuchnie jakoś mnie nie przekonują. W ogóle to meble ikei też jakoś do mnie nie przemawiają, ale jestem na etapie szukania łóżka do sypialni, no i w sumie w ikei znalazłam takie co bym chciała (z szufladami pod łóżkiem), no i trochę boję się na nie zdecydować, żeby się zaraz nie rozwaliło.

co do cytrusów, ja zawsze lubiłam cytrusy, ale nie mam teraz jakieś większej ochoty niż zawsze, za to ja mam ostatnio wciąż ochotę na jakieś jedzenie śmieciowe :-(muszę coś z tym zrobić, żeby dzieciaczek rósł zdrowo ;-)
Ella1, white też chętnie bym się zapisała na te badania usg, ale piątek cały pracuję, o 9 mam badania usg ze skierowania, a w sobotę nie ma mnie w Krakowie, eh, może na następne się załapię ;-)
Miłego wieczorku życzę ;-)

reklama
margot87 ja właśnie kończę "siedem lat później" Giffin. wcześniejsze 4 pochłonęłam szybciutko. no i czekam aż wyda coś nowego :tak:

pamiętam jak byłam w ciąży z Filipem...mandarynki mogłam jeść kilogramami :-D:-D wiecznie mi mało było hihih

oj szkoda że nie mam teraz jak jechać do krk....z chęcią bym skorzystała z takiego usg!

Gorąca czekolada zrobiona..zaraz prawo agaty idę oglądać :-D

Miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry