Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja jeszcze nic nie czuję. Mówiłam jej, że czytałam, że ruchy się zaczyna czuć od ok 20 tyg, ale widzę, że większość z was czuje już wcześniej... Nie chcę się niepotrzebnie stresować, ale wolałabym już czuć!Dzwonili z USG- mam w piątek o 16...zobaczymy co to warte będzie- skoro za free to z przyjemnością skorzystam, a jak nie będę zadowolona to w przyszłą środę mam prywatne połówkowe zamówione od kilku tyg. Wolałabym jednak nie płaćić, ale zdrowie maluszka najważniejsze.
też mamy kuchnię na wymiar z prywatnej firmy, i jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż mamy ją dopiero 2 miesiące ;-) ale jak patrzyłam taką samą kuchnię w brw, to była droższa, a ikea kuchnie jakoś mnie nie przekonują. W ogóle to meble ikei też jakoś do mnie nie przemawiają, ale jestem na etapie szukania łóżka do sypialni, no i w sumie w ikei znalazłam takie co bym chciała (z szufladami pod łóżkiem), no i trochę boję się na nie zdecydować, żeby się zaraz nie rozwaliło.
co do cytrusów, ja zawsze lubiłam cytrusy, ale nie mam teraz jakieś większej ochoty niż zawsze, za to ja mam ostatnio wciąż ochotę na jakieś jedzenie śmieciowe :-(muszę coś z tym zrobić, żeby dzieciaczek rósł zdrowo ;-)
Ella1, white też chętnie bym się zapisała na te badania usg, ale piątek cały pracuję, o 9 mam badania usg ze skierowania, a w sobotę nie ma mnie w Krakowie, eh, może na następne się załapię ;-)
Miłego wieczorku życzę ;-)

bo ja tym razem do W. ide (do F. nie bylo juz terminow na caly miesiac
)Wiecie co, moja mama cały czas się martwi i dopytuje czy już czuję ruchya ja jeszcze nic nie czuję. Mówiłam jej, że czytałam, że ruchy się zaczyna czuć od ok 20 tyg, ale widzę, że większość z was czuje już wcześniej... Nie chcę się niepotrzebnie stresować, ale wolałabym już czuć!