Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
aneczka852 z okazji Waszej rocznicy ślubu Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i wielu wielu lat w szczęściu i miłości
Zobacz załącznik 515240
Zobacz załącznik 515240
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może jest takim leniuszkiem albo leży tak że nie czujesz jego/jej wygibasów - później odda z nawiązką
i to nie moje złudzenie bo mąż też podziwiał 
Zasnęłam dość szybko, ale w nocy tak koło 23 obudziło mnie kołatanie serca i bardzo źle się czułam, zmierzyłam ciśnienie i było tak wysokie że musiałam wziąć dodatkową porcję leków i zastanawiałam się czy nie wezwać pogotowia... Po jakimś czasie trochę spadło, ale do rana nie mogłam już zmrużyć oka... Niestety dziś też rano tez wysokie, nie tak jak wczoraj ale dużo powyżej normy... :-( Po lekach trochę lepiej, ale kiepsko się czuję i padam na pysk...
Mam kilka spraw do załatwienia, ale chyba nie dam rady pojechać dziś do miasta... Na sama myśl o autobusie robi mi się słabo... Chyba z tego wszystkiego zaraz spać się położę... pscółka widzisz, ja na podstawie Jeżycjady Jeżyce wyobrażałam sobie jako cudowne i piękne miejsce a tu takie zaskoczenie![]()