• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
yoohoosek, dokładnie jak zonqa i ankzoc piszą :tak:

Shy, super...a właśnie zapomniałam Wam napisać, że każda ciężarna ma leczenie stomatologiczne za darmo na NFZ :tak:

Hej brzuchatki,

Kurcze wszedzie słysze ze śniegu od groma, a u nas pusttto ,bylam z młodym na spacerku w biedronce nie dawno wrócilismy i polożyłam go spac:) Wiec mam chwilke na BB:tak:Kurcze czekam na ten tunel dla młodego i dopppa:no:w niedziele zrobilam przelew i mialo byc kurierem ...ehhhh juz nawet oni sie psuja....

Zaraz was doczytam bo znów naskrobalyscie jak szalone;P

Ankzoc
- maja pasek ale ja go sciagam do bioder i jest ok(tez nie lubie) a co jeansów mam 2 pary gdzie pasku nie mam na brzuch i sa super:P

Miss- o kucze gratuluje bedziesz miala wesoło!!!!:-D

Yohossek- ja wrzucalam linka na watku zakupowym ,znajde to wrzuce;)
Alex2- współczuje koleżance:((((
zonqa- w bródnowskim sie urodzilam:PPP ogólnie pochodze z bródna tylko do M sie wyprowadzilam na zadupie:-Dsłyszalam dobre opinie o tym szpitalu...teraz mam najblizej ImiDZ

A ja wczoraj zgerzyszłam i M mi przywizół najlepszego w Warszawie chinczyka z makaronem sojowym istna ppppychota:PPPPPA waga...leciiii:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Phelania, a ktorego chinola tak lubisz?? :)

a ja po pracy znow na Ursynow jade.... po sukienke, trzymajcie prosze kciuki bym znalazla cos na swe kuliste ksztalty :-p

yoohoosek, 4 pietra sprzatasz? masz etat dozorcy domu czy jak? :rofl2:

Phelania, a ktorego chinola tak lubisz?? :)

a ja po pracy znow na Ursynow jade.... po sukienke, trzymajcie prosze kciuki bym znalazla cos na swe kuliste ksztalty :-p

yoohoosek, 4 pietra sprzatasz? masz etat dozorcy domu czy jak? :rofl2:

O nie, nie ja!!! Chyba shy ma 4 piętra, ja mam dwa i tyle mi starcza :) Gdybym miała 4 to chyba bym zatrudniła sprzątaczki :-D
Trzymam kciuki za sukieneczkę !!!

reklama
Phelania - jak grzech? Dobry chińczyk nie jest zły;-)
Co do pięter to ja mam 3. Zadyszka na drugim murowana. Teraz robię sobie przerwy i jakoś daję radę, ale z dwójką pod pachą...
Co do płci to od początku przeczuwałam chłopaków. Więc wszystko się zgadza:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry