• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
£oooo matko! Myślałam ze was nie nadrobie! Oczoplasu jUz dostaje:baffled: hehe:-) no to ja sie na chwile melduję ze jestem, byłam dziś u lekarza. Zaraz opisie w odp wątku ;-) I lecę bo muszę posprzątać w domu, zrobię sałatkę a pózniej pizzę :-D Hmm jUz mi ślinka cieknie:sorry2:

Pchła zdjęcia koniecznie na kulinarnym chcę zobaczyć :tak:

a co do sprzątania rozmawiałam z p. dyr z przedszkola i jadę jutro z Ami, Mikołaj (przebrany tatuś jakiegoś dziecka) ma być koło 10:00 chciałabym popstrykać fotki, może uda się coś "opchnąć" rodzicom na pamiątkę...oczywiście będę cały dzień w przedszkolu, więc jutro mnie nie będzie...o kurcze przypomniałam sobie, że jutro ma być kurier po odbiór paczki...niech to szlag....wrrrrrrrr...muszę zadzwonić i przełożyć...

A ja się pochwalę bo aż uwierzyć nie mogę. Zapałam się do Pani stomatalog po 60 na ząbki na fundusz i zrobi mi wszystkie i to z białą plombą juz mam 1 zrobiony wygląda jakbym była w podstawówce. Az nie mogę uwierzyć!!Miła Pani co 3 min mnie szturchała i się pyta Czy wszystko ok? bo ja mam stresa;d Nie ma skurczy?
Powinnam napisać w innym wątku ale może Dorotka mnie nie przerzuci;d Zrobiły mi się na prawym cycu czerwone rozstępy a swędzą masakra!! Smaruje masuje i nic....i to dziwne ze nie góry tylko od dołu....

Pchełka wrzuć przepis i koniecznie zdjęcia!!!!

Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z wystawianiem L4.
Mam zwolnienie do poniedziałku 17.12 (włącznie z poniedziałkiem) teraz zmieniam lekarza prowadzącego i on przyjmuje w czwartki i piątki (stary lekarz przyjmował w poniedziałki stąd termin zwolnienia) i czy nowy lekarz może mi wystawić zwolnienie w piątek 14.12 które będzie obowiązywać od wtorku 18.12????? Wiem że zamotałam, ale może zrozumiałyście o co mi chodziło....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry