reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja chyba dzisiaj dostałam milion kopniaków ale w kręgosłup bo tak mnie napiernicza że szok :no:
Zadzwoniłam z ciekawości do odpowiedniego urzędu w sprawie becikowego 2013 i oczywiście jest tak jak pisała myszka...:-)
tiramissu, myszka, zonqa super, zazdroszczę kopniaków, moje dziecię to jakiś leń, chyba się urodzi w niedzielę :-D
królewna gratulacje nowego autka, to się nazywa zimowe szaleństwo:tak:...a co zakupiliście, nie wiem czy pisałaś wcześniej?
zonqa dużo zdrówcia dla Was, mmm pączusie i kawusia, chyba polece do cukierni:-D

Ja chyba dzisiaj rozpocznę poniedziałek od ćwiczeń na piłce, ale chyba sama własnymi ustami muszę ją sobie nadymać bo mój kochany nie pamięta jak go juz ze 100 razy prosiłam o pompkę :-D

miłego dnia brzuszki

Witam Panie poniedziałkowo :)

Miasto mi zasypało i dalej pada, niedługo z domu wyjść nie będę mogła :)
DZiewczyny, wiem że link już krążył, ale warto podpisać się pod tą petycją ::::::www.petycje.pl:::::: nie wiem czy to coś warte, ale myślę, że można spróbować. Niewiadomo, może być tak, że któraś z nas urodzi w marcu (oby nie za wcześnie).

Witam poniedziałkowo :-)
Ja juz posprzatałam, zrobiłam sobie hennę, pomalowałam paznokcie i teraz mam czas dla siebie, co pewnie przeznaczę na czytanie Was :happy2:
mamokruszynki, zdrówka dla Was, malutka pewnie gorączkuje na ząbki, ale uważaj, bo skoro jest temperatura, to organizm walczy i jest nieco osłabiony, więc może złapać coś, nie daj Boże.
zonqa i dla Was zdrówka :happy2:
Czytam, że temat becikowego. Mnie obejmie, więc przyda się na jakieś małe zakupki. U nas dodatkowego becikowego nie ma, a o rodzinnym, to zapomniałam z 10 lat temu :confused:

Cześć dziewczyny

U nas też zima taka że aż przyjemnie, sypie śnieg, lekki mrozik i biało za oknem
Ja dopiero robię obiadek i potem ogarnąć podłogi bo trochę piachu się naznosiło z podwórka

Alex super że dzwoniłaś i dowiedziałaś się na 100% jak to jest z tym nowym członkiem rodziny :tak:

Moja też tak wczoraj w nocy fikała że nie mogłam spać, i to z wszystkich stron czułam kopniaki. Są dni że się nie odzywa np. przez cały dzień a później daje popalić w nocy a są dni że cały czas się wierci. Wczoraj czytałam że między 22 a 24 tygodniem dzidzia może się tak ułożyć, tzn. plecami do naszego brzucha że możemy jej nie czuć aż tak jak przez ostatni czas.

alex, moja Amelcia niedzielna jest, ale żeby jakoś mało "pracowita" była to nie powiem :-D

Bishopka, mnie też tylko 1000 zł becikowego czeka (albo i aż biorąc pod uwagę "hojność" naszego Państwa), na rodzinne nigdy się nie łapaliśmy i wszystko by było pięknie gdyby nie większość naszych dochodów, która idzie na kredyty :dry:

a jeszcze wracajac do becikowego to osoby o nizszych dochodach dostana dwa becikowe, czyt. becikowe normalne przyznawane z UM 1000,- + becikowe socjalne przyznawane z MOPSu bezzwrotne 1000,- + motywacyjne 500,- tylko oczywiscie sa granice na osobe (tylko nie pamietam ile)

Cześć dziewczyny! Chyba u wszystkich nas mocno śniegowo...no i mnie od razu wzięło na przeziębienie. Pewnie to przez to, że jest mi ciągle ciepło i mimo temp na zewnątrz mogłabym chodzić w rozpiętej kurtce. No to mam - czuję się teraz, jakby mi słoń na zatokach siedział. Mam nadzieję, że sok malinowy w herbacie da temu radę...
Moje chłopaki dzisiaj od rana buszują. Atak mam z dwóch stron:-)
A o becikowym czytać nawet nie mogę, bo od razu mi się ciśnienie podnosi. Mam problem, bo za dużo jest osob, którzy będą na emeryturze, a za mało pracujących, narzekają, że za późno decydujemy się na macierzynstwo i za mało rodzimy, ale żeby wspierać prokreacje...wtedy lepiej pogwizdać i popatrzeć w niebo. :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry