reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Shy, kochanie, wiem wiem...pytaj, ale tak to my za bardzo nic nie powiemy, wiem jedno jak napisałam skoro miał ból głowy a na drugi dzień wysypkę to napewno nie jest to NIC :tak:

reklama
Shy a nie przechodziłaś różyczki? Albo może miałaś szczepienie? Ja miałam badania i już mam przeciwciała na różyczkę (ale przeszłam jak mała byłam, a później w szkole mnie zaszczepili). Wiem, że wysypka jest też przy szkarlatynie...

Dotkass - fakt czasami mnie przeraża ta jego nadgorliwosc finansowa, ale z drugiej strony to jak wypadną niespodziewane wydatki to kasa jest zawsze... ostatnio trochę jakby odpuścił z finansami owszem odkłada kombinuje ale nie odmawia też niczego mi i Mai ;-)

Shy - kurde kochana ciężko powiedzieć co to może być... mam nadzieję, że niczym cię nie zarazi

Nef zdrówka dla małej! mój też tylko pije i nic nie je, gorączka tak samo skacze, u nas to mega kaszel i na oskrzela coś poszło, także antybiotyk niestety. On chodzi do przedszkola od marca, i wiosna była dla nas dużo lepsza, teraz jesienią/zimą więcej choruje, takze aby do wiosny!

alex postaram sie Ciebie zapamiętać, że jesteś z Wrocka (tak?), no i postaram sie nie kojarzyć Ciebie z gaciami :D:D:D:D

Iśku powiem Ci że trafiłaś, z Wro nie jestem ale spędziłam w nim piękne 6 lat studiów, ale często wpadam :biggrin2:
Jeśli chodzi o Gaciory, to trafił swój na swego bo od nazwiska panieńskiego mój mąż i bliscy przyjaciele mówią na mnie Gacior lub Gaciu, więc może powinnam zmienić nick :-D

A Ty moja droga bardzo dobrze mi się kojarzysz, ponieważ Iśku również wołamy na siebie z mężem - od Miśku;-)
Zonqa dużo zdrówka dla synka... cierpliwość się opłaca :tak:
Shy ja miałam półpaśca, gorączki nie było, ale osłabienie, bo atakuje układ nerwowy, powiem szczerze że izolatka na 2 tyg dla kolegi jesli to półpasiec albo coś zakaźnego, tak czy tak do lekarza go!!!...cholerka uważaj na siebie:surprised:

Dorotka- jak to sie mówi jak nie urok to sraczka wszystko zwala się na głowę, w nieodpowiednim momencie. Miałam wcześniej pytać ale nie chciałam być wścibska -sprzedajecie dom?
Ania- dziękuję za wsparcie, i też mam nadzieje że mnie nie zarazi.
Alex2-tez podejrzewam półpaśca zobaczymy i tak co ma być to będzie!!
Madan- nie pamiętam dokładnie czy chorowałam ale na pewno byłam szczepiona.
Zonqa- 3majcię się i obyś Ty tez sie nie zaraziła od synka.
Nef- duuuzo zdrówka dla córeczki.

reklama
Hej! My już dawno wstaliśmy ale tyle napisałyście, że czytam i czytam a końca nie widać :-D Mój Antoni to kopie matkę non stop, chyba będzie taki wredny jak jego ojciec :-p
alex Zmieniaj nick na Gacie, już się ukryjesz kim jesteś :-D
myszka_1405 Powodzenia na USG ;-) i dbaj o pieseczka, moja była taka biedna po sterylizacji :-( No i gratuluję ruchów, mój M też poczuł dopiero jakieś 1,5 tyg temu!
myszka2829 Haha , ja niestety też mam ten problem i mam cichą nadzieję,że nie zsikam się w metrze któregoś dnia :-)
Nef dobrze, że Ci pomogło - wracaj do zdrowia! ;-)
Shy Weź wykop tego typka z biura! Jak można być takim nieodpowiedzialnym! Jak się jest chorym to się siedzi w domu!!
zonqa Zdrówka dla Filipka!;-)
Dotkas Uszy do góry, już za 1,5 tygodnia święta i będziesz mogła sobie odpocząć w miłej atmosferze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry